Μεταγραφή-ρεκόρ για την Μπάγερν Μονάχου!

777
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Την ώρα που γινόταν πολύς λόγος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αλεξάντρ Λακαζέτ, ένας άλλος παίκτης της Λιόν έπαιρνε μια σπουδαία μεταγραφή. Ο Κορεντέν Τολισό έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον εμπιστεύτηκε ως διάδοχο του Τσάμπι Αλόνσο που κρέμασε τα παπούτσια του.

Ο Γάλλος χαφ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, κάτι που έκανε τους Βαυαρούς να δαπανήσουν έναν μεγάλο ποσό ακόμα και για τα δικά τους δεδομένα. Τα 40 εκατ. ευρώ που έδωσαν στη Λιόν για τον 22χρονο μέσο ισοφαρίζουν τη μεγαλύτερη προσφορά του συλλόγου, η οποία έγινε το 2012 για λογαριασμό του Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπιλμπάο. Έτσι, Τολισό και Μαρτίνεθ είναι οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τολισό είχαν δείξει, μεταξύ άλλων, οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, όμως οι Βαυαροί κατάφεραν να βγουν νικητές απ’ την άτυπη μάχη. Τη φετινή σεζόν ο Τολισό σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε εφτά ασίστ σε 47 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους “λιονέ”, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή