Μάρκο Μαρίν: Το μοναδικό του γκολ στην Τσέλσι με την πρώτη επαφή

1244

Σεζόν 2012-13 και ο Μάρκο Μαρίν έχοντας αφήσει την Γερμανία όπου έπαιζε για 6 χρόνια περίπου (Γκλάντμπαχ και Βέρντερ) έχει κάνει το επόμενο βήμα του, στην Τσέλσι. Σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου και στο (ίσως) πιο δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη. Τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για τον “κοντούλη” Γερμανό… Μέσι όπως τον είχαν βαφτίσει. Το ταλέντο ήταν δεδομένο, αλλά η προσαρμογή του, θα ήταν πρόβλημα. Επίσης, μεγάλο πρόβλημα θα ήταν και ο ανταγωνισμός, αφού είναι δύσκολο να αφήσεις έξω τον Όσκαρ, τον Αζάρ και τον Ραμίρες.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, ο Μαρίν δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και συγκεκριμένα έπαιξε 6 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να πείσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, παρόλα αυτά πρόλαβε να σκοράρει και ένα τέρμα. Το οποίο ήταν και το μοναδικό στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Τσέλσι.

9 Φεβερουαρίου του 2013 και η Τσέλσι παίζει στο “Stamford Bridge” με την Γουίγκαν. Ο Μαρίν είναι αλλαγή και μπαίνει στην θέση του Αζάρ στο 90′.

Και γίνεται το εκπληκτικό. Ο Μαρίν, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκοράρει. Συγκεκριμένα, ο Αθπιλικουέτα, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει και ο Αλ Χάμπσι αποκρούει την μπάλα. Αυτή παίρνει ύψος και ο Μαρίν με κεφαλιά ψαράκι στέλνει την μπάλα γκολ. Τρέχει, πάει στον κόσμο και η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, σκεφτόμενος ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες (4-1 το τελικό σκορ). Όμως, ξεκάθαρα, ο Ράφα Μπενίτεθ, δεν τον υπολογίζε και έτσι ολοκλήρωσε με 6 συμμετοχές.

Πάντως, η ιστορία γράφτηκε. Ο Μάρκο Μαρίν, σκόραρε ένα τέρμα με την φανέλα της Τσέλσι, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σε έναν αγώνα με την Γουίγκαν στο “Stamford Bridge”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή