Λουίς Ενρίκε… The End! – Οι 10 υποψήφιοι αντικαταστάτες του

1049

Δεν θα κοουτσάρω τη Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν. Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα, την οποία πήρα ύστερα από σκέψη. Ευχαριστώ τους παίκτες για την υποστήριξη. Ο τρόπος με τον οποίο κάνω αυτή τη δουλειά, είναι ο λόγος που φεύγω. Υπάρχουν ελάχιστες ώρες για ξεκούραση και το έχω ανάγκη. Θα ακολουθήσουν τρεις συναρπαστικοί μήνες, είμαστε σε δύσκολη θέση. Θα είμαι απολύτως αφοσιωμένος μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα ξεκουραστώ. Ευχαριστώ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Πέρασα αξέχαστα χρόνια”.

Με αυτά τα λόγια του, ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Δηλάδη, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι “μπλαουγκράνα” θα έχουν νέο τεχνικό και ήδη θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Και να σας σημειώσουμε έτσι; Ότι ο Λουίς Ενρίκε, έκανε αυτή την δήλωσή του, μετά από νίκη με 6-1 επί της Χιχόν για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και σας παρουσιάζουμε, τους 10 πιθανούς υποψήφιους σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες…

Τσάβι

1698099Ο άνθρωπος ο οποίος μεγαλούργησε στην Μπαρτσελόνα. Κατέκτησε τα πάντα και γνωρίζει την ομάδα όσο λίγοι. Έχει δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική και η Μπαρτσελόνα γενικά εμπιστεύεται τα σπλάχνα της.

Ράικαρντ

frankrijkaard_20080423Ήταν και παλαιότερα προπονητής της ομάδας. Ακόμα ένας κόουτς που ξέρει πολύ καλά την ομάδα.

Χουάν Κάρλος Ουνζούε

Hercules CF v FC Barcelona - Copa del ReyΑπό το 2014 βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα και είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου. Και αυτός είναι υποψήφιος για τον πάγκο…

Τζέραρντ Λόπες

]

Είναι ο προπονητής της β’ ομάδα και ίσως αναλάβει την πρώτη.

Ερνέστο Βαλβέρδε

BILBAO, SPAIN - DECEMBER 04: Head coach Ernesto Valverde of Athletic Club reacts during the La Liga match between Athletic Club Bilbao and SD Eibar at San Mames Stadium on December 4, 2016 in Bilbao, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, ακούγεται πολλά χρόνια για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ίσως ήρθε η ώρα.

Πάγκο Αγεσταράν

Pre-Season Friendly - "Feyenoord v Valencia"Κατάγεται από την Ισπανία και ξέρει όλη την κουλτούρα. Έχει βρεθεί σε πολλές ομάδες ως assistant όπως σε Οσασούνα, Βαλένθια και Λίβερπουλ. Θέλει να γίνει πρώτος προπονητής και η Μπαρτσελόνα θα ήταν ένα όνειρο για αυτόν.

Εουσέμπιο

 Είναι ο προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 2015. Και αυτός έχει έναν στόχο. Να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και μία πόρτα έχει ανοίξει.

Ρόναλντ Κούμαν

Everton v Liverpool - Premier LeagueΒρίσκεται στην Έβερτον και δύσκολα θα έλεγε όχι σε μία πρόταση της Μπαρτσελόνα. Ακόμα ένας άνθρωπος που ξέρει τον σύλλογο.

Λοράν Μπλανκ

laurent_blanc_11_11_2013_reves_de_claraΜετά το τέλος της θητείας του από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2016, δεν έχει ομάδα. Είναι ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα ίσως ασχοληθεί μαζί του.

Ντε Μπουρ

UC Sampdoria v FC Internazionale - Serie AΓια 6 χρόνια ήταν προπονητής του Άγιαξ και τελευταία στην Ίντερ. Πλέον δεν έχει ομάδα και ίσως η Μπαρτσελόνα ασχοληθεί με την περίπτωση του, αφού και αυτός γνωρίζει την ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί εκεί για 4 χρόνια (1999-2003).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή