Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ζιντάν: “Μην τον πουλήσεις”!

1713

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πουλήσει. Ή για να ακριβολογούμε θέλει να αντικαταστήσει παίκτη στην επίθεσή της και όταν το κάνει αυτό, αγοράζει ακριβά και πουλάει επίσης ακριβά. Ούτως ή άλλως οι φήμες προ καιρού έχουν ξεκινήσει. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ομπαμεγιάνγκ, Αγκουέρο αλλά και αυτό του Ντιμπάλα. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον… Καρίμ Μπενζεμά. Τον Γάλλο θέλουν να διώξουν οι Μαδριλένοι, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε «ΣΤΟΠ».

Έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεισε τον Ζινεντίν Ζιντάν -τον προπονητή της ομάδας ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο- να μην πουλήσει τον Γάλλο φορ το προσεχές καλοκαίρι.

94632080

Πριν παραθέσουμε τους λόγους του… αιτήματος του Πορτογάλου σταρ, να σας πούμε πως στη Μαδρίτη, έχουν στη λίστα με τους υπό διωγμό τον Μπενζεμά καθώς είχε να σκοράρει από τον περασμένο Οκτώβριο. Μόλις στον πρόσφατο αγώνα με τη Νάπολι, στη φάση των «16» στο “Μπερναμπέου”, έσπασε αυτήν τη δυστοκία.

Για τον CR7 όμως -ο οποίος έχει κατηγορηθεί μάλιστα πως όχι απλά δεν πανηγυρίζει γκολ των συμπαικτών του, αλλά τηρεί και το… fair play ζητώντας τα offside να ακυρωθούν- δεν μετράει μόνο το γκολ. Σημασία έχουν και οι υπόλοιπες δουλειές. Ποιες είναι αυτές;

Ο Καρίμ Μπενζεμά (37 ασίστ) είναι ο παίκτης αυτός που έχει μοιράσει τις περισσότερες τελικές πάσες από κάθε άλλον στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένας λόγος επαρκής, δεν συμφωνείτε; Ο Ρονάλντο λοιπόν ζήτησε -μην παραξενεύεστε, σε όλες τις ομάδες έχουν λόγο οι σταρ- από τον Ζιντάν να μην αποκτήσει επιθετικό το καλοκαίρι καθώς ο Γάλλος έχει ειδικό και σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο τεχνικός της Ρεάλ μάλιστα κινείται κι αυτός ως προς αυτή την κατεύθυνση, να κρατήσει δηλαδή τον Μπενζεμά στο «Μπερναμπέου», ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται διαφορετικά και κλίνει προς την πώλησή του.

https://www.youtube.com/watch?v=5BfUp9flrG4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή