Κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Ιμπραΐμοβιτς!

906
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και να είναι… κάποιας ηλικίας τώρα, αλλά σίγουρα αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας 28 γκολ σε 46 συμμετοχές, δείχνοντας ότι όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος.

Όμως ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο θα τον αφήσει πολλούς μήνες εκτός δράσης, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να τον αφήνει ελεύθερο. Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, κορυφαίου επιπέδου, που να εμπιστευτούν εύκολα τον Σουηδό δίνοντάς του συμβόλαιο, εφόσον αυτός θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Ιανουάριο του 2018. Κυρίως ομάδες από το MLS της Αμερικής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ζλάταν, κι αυτό γιατί η έναρξη του πρωταθλήματός τους συμπίπτει με την επιστροφή του στη δράση.

Ωστόσο υπάρχει μια ομάδα στην Ευρώπη, κορυφαίου βεληνεκούς, που σκέφτεται την περίπτωση του “Ίμπρα”. Πρόκειται για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Ναι, οι Ισπανοί, σύμφωνα με την εφημερίδα “Sport”, θα ενδιαφέρονταν να υπογράψουν με τον Ζλάταν, καθώς μέχρι τον Γενάρη έχουν απαγόρευση μεταγραφών, οπότε οι επιλογές τους δεν θα είναι πολλές μέχρι τότε.

Εκτός αυτού, ο Ντιέγκο Σιμεόνε εκτιμά πολύ τις δυνατότητες και την ποιότητα του Σουηδού, οπότε θα σκεφτόταν μια πιθανή μεταγραφή του στην Ατλέτικο, έστω και τον Γενάρη. Ευχόμαστε να ισχύει αυτό και να ολοκληρωθεί, γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε τον Ζλάταν στο κορυφαίο επίπεδο… για όσο πάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή