“Κι άλλος χαμένος τελικός… Πραγματικά πονάει…”

266

Η Γιουβέντους έχασε έναν ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, τον δεύτερο σε μόλις 3 χρόνια, κι αυτό είναι κάτι που πληγώνει αρκετά τον εγωισμό των παικτών της, ειδικά όσων έχουν αρκετά χρόνια στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Στεφάν Λιχστάινερ, ο ακραίος μπακ των “μπιανκονέρι”, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό της 3ης Ιουνίου 2017, ωστόσο απογοητεύτηκε το ίδιο με τους συμπαίκτες του.

Ο Ελβετός άσος αποφάσισε να στείλει μια ανοιχτή επιστολή στους συμπαίκτες του, μιλώντας τους από καρδιάς και προσπαθώντας να τους κάνει να ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους. Τα λόγια του πραγματικά σπαράζουν…

Αναλυτικά το γράμμα του Λιχστάινερ:

“Αγαπητοί Γιουβεντίνοι

Χθες βράδυ έβλεπα το Μόλε του Αντονέλι (μνημείο του Τορίνο) από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και έβλεπα την καταιγίδα, και σε μια στιγμή θλίψης και αποφάσισα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας. Παρά τους πολλούς τίτλους κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων έξι ετών, παρά τις πολλές όμορφες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί… υπάρχει ακόμα κάτι που λείπει, και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει. Σε 3 χρόνια έχουμε φτάσει σε 2 τελικούς Τσαμπιονς Λιγκ, ένα βήμα μακρυά από την υλοποίηση του ονείρου μας…!
Τόσο κοντά στη γραμμή του τερματισμού… εμείς οι Γιουβεντίνοι είναι πάνω από 20 χρόνια τώρα που επιθυμούμε να φέρουμε σπίτι αυτό το ευλογημένο κύπελλο.

Εγώ προσωπικά ονειρεύομαι αυτό τον τίτλο 33 χρόνια. Κι άλλος χαμένος τελικός… Πονάει… πραγματικά άσχημα.
Είναι μια πολύ άσχημη χρονικά στιγμή που πρέπει να διαχειριστούμε. Αν και έχουμε γράψει ένα κομμάτι της ιστορίας μοναδικό, έχοντας κερδίσει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα,
είμαι πολύ αναστατωμένος! Τεράστια η απογοήτευση.

Ωστόσο, αγαπητοί Γιουβεντίνοι, ακόμα και τώρα, αυτό που μας κάνει δυνατούς είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!
Θα σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας και αργά ή γρήγορα θα κερδίσουμε αυτό τον τίτλο!
Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε! Μέχρι το τέλος!

Αυτήν τη δύσκολη στιγμή σκέφτηκα επίσης και τα θύματα, τους τραυματίες και τις οικογένειές τους από το βράδυ του Σαββάτου!

Αγκαλιές, Στεφ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή