James… King James!

64

Not in my house! Ο Λεμπρόν Τζέιμς όχι μόνο το βροντοφώναξε αλλά φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο πως θέλει το στέμμα του πίσω. Βλέπετε, ο «King James» έχει το όνομα αλλά ο… Στέφεν Κάρι τη χάρη καθώς πέραν του περσινού τίτλου του πρωταθλήματος με τους Ουόριορς, έχει στρέψει όλα τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας πάνω του, για το αδύνατο που στα χέρια του όχι απλά μοιάζει αλλά γίνεται… δυνατό, για τον τίτλο του νέου «Βασιλιά»!

Όσο όμως κι αν ήθελε ο Κάρι τον τίτλο στη γενέτειρά του, το Οχάιο, αυτά τα 30 μίλια που χωρίζουν το Άκρον (όπου επίσης γεννήθηκε ο Λεμπρόν) με το Κλίβελαντ αποδείχθηκαν αξεπέραστα για τον ίδιο και τους Ουόριορς. Γιατί ο Τζέιμς θέλει όσο τίποτα το δακτυλίδι για το Κλίβελαντ. Αυτός ήταν και παραμένει ο σκοπός της επιστροφής του όπου από «προδότης» και ανεπιθύμητος έγινε και πάλι ο King James.

1_197

Και τι κάνει ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του έναν συγκλονιστικό Ίρβινγκ; Πετυχαίνει τη μία… 40άρα πίσω από την άλλη.

Πέτυχε 41 πόντους και στον 6ο τελικό (3-3 από 1-3) και έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ που πετυχαίνει 40+ πόντους ενώ πλέον βρίσκεται σε ένα κλειστό κλαμπ μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν και Σακίλ Ο’Νιλ που το έπραξε σε δύο συνεχόμενους τελικούς.

Συνολικά, ο Λεμπρόν έφτασε πλέον στην 7η θέση της σχετικής λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών σε τελικούς ΝΒΑ!

2_183

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή