Ήταν πρωταγωνιστές και τώρα… παραγκωνισμένοι

741

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν πώς και πώς να έρθει ο Γενάρης για να φύγουν από την ομάδα που ανήκουν αυτή τη στιγμή. Είτε επειδή δεν παίζουν πολλά λεπτά, είτε επειδή δεν υπολογίζονται καν, ανυπομονούν να αποχωρήσουν και να βρουν νέο σύλλογο.

Ντιαφρά Σακχό

diafra_sakho_3130799b
Στην Γουέστ Χαμ δύσκολα θα βρει θέση στην βασική ενδεκάδα. Ο Σακχό περιμένει να περάσει ο καιρός, να έρθει Γενάρης για να πάρει μεταγραφή σε μία που θα τον εμπιστεύεται και θα του δίνει χρόνο συμμετοχής. Ο Μπίλιτς δεν τον έχει στα πλάνα του.

Μάθιου Ντεμπουσί

debuchy_3190838Μπορεί να του δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά ο Ντεμπουσί δεν έπεισε στην Άρσεναλ. Ο Βενγκέρ δεν τον έχει στα πλάνα του και ο Γάλλος περιμένει πώς και πώς να αποχωρήσει από τους “κανονιέρηδες” τον Γενάρη.

Καρτ Ζουμά

kurt-zouma-639892Έπειτα από τη μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ, ο Ζουμά πολύ δύσκολα θα έχει θέση βασικού στην Τσέλσι. Ο Αντόνιο Κόντε έχει πολλές επιλογές, αφού εκτός από τον Λουίζ υπάρχουν και οι: Τέρι, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ. Ο Ζουμά λοιπόν, περιμένει να έρθει ο Γενάρης για να πάει σε ομάδα που θα παίζει.

Τζέιμς Μακάρθι

mccarthy-500475Ο Ιρλανδός μέσος που παίζει στην Έβερτον από το 2013, τον τελευταίο καιρί έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Μακάρθι θέλει σύλλογο που να αγωνίζεται και τον Γενάρη φήμες λένε ότι θα αποχωρήσει.

Σεσκ Φάμπρεγκας

fabregkasΟ πρώην αρχηγός της Άρσεναλ και νυν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, δεν αποτελεί βασικό μέλος των “μπλε”. Ο Φάμπρεγκας θέλει να παίζει βασικός και η ποιότητα του δεν του επιτρέπει να αποτελεί εναλλακτική λύση. Φήμες λένε ότι θα πάει στη Μίλαν, αλλά όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας, θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση του τον Γενάρη.

Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ

bastian-schweinsteiger-schweinsteiger-man-united-man-597414Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Γερμανός μέσος, διαθέτει τεράστια ποιότητα και τεράστια φήμη και δεν μπορεί να βρίσκεται σε ομάδα που να παίζει αλλαγή. Θεωρείται σίγουρη η απομάκρυνση του τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή