Είπε “όχι” στα 35 εκατ. της Γιουνάιτεντ η Μπενφίκα!

506
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Στην πορτογαλική αγορά, και συγκεκριμένα σε αυτή της Μπενφίκα, στρέφεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αρχή της μεταγραφικής ενίσχυσής της, κυρίως όσον αφορά την άμυνα. Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελοφ για το κέντρο της άμυνας, οι “κόκκινοι διάβολοι” σχεδιάζουν να προχωρήσουν την υπόθεση ενός ακόμα αμυντικού.

Πρόκειται για τον δεξιό μπακ των “αετών” της Λισαβόνας, Νέλσον Σεμέντο, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη “Mundo Deportivo”, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε ήδη πρόταση για την αγορά του, ύψους 35 εκατ. ευρώ!

Όπως απορρέει από τις τάξεις της Μπενφίκα, οι διοικούντες πρόκειται να απορρίψουν τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς δεν τους ικανοποιεί. Ο 23χρονος, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την εθνική Πορτογαλίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ξέχωρα από αυτό, ο Σεμέδο έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που αγγίζει τα 60 εκατ., οπότε η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει με λιγότερα από 40… Έτσι, το “όχι” στην ομάδα του Μουρίνιο ήταν αναμενόμενο, όμως δεν σημαίνει ότι οι Άγγλοι θα κάνουν πίσω όσον αφορά τη μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή