Ιντζάγκι μας συγκίνησες. Είσαι σπουδαίος

465
AC Milan's forward Filippo Inzaghi celebrates after scoring during the Serie A football match AC Milan vs Lecce at San Siro Stadium in Milan on August 29, 2010. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)

Ιντζάκι: Ήταν σπουδαίος επιθετικός, πλέον είναι  προπονητής, αλλά πρώτα απ’ όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος.

Ο Πίπο Ιντζάγκι, ο κόουτς της Βενετσια δεν μπορούσε να πει όχι στην έκκληση του Φράνκο και της Λουσία, γονείς του Αντζελο Ρίτσιο.

Ο Άντζελο υποφέρει από νευροϊνωμάτωση  μια ασθένεια που προκαλεί τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη κύστης καρκίνου σε διάφορα μέρη του σώματος. Από το Δεκέμβριο και μετά από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης βρίσκεται σε κώμα

Ο Ιντζάγκι είναι το είδωλό του και ίσως αν τον  έβλεπε ξανά θα μπορούσε να συμβεί το θαύμα…dctepr5xkaakter-638x425

Ο Πίπο Ιντζαγκι, γενναιόδωρος στο γήπεδο όπως και στη ζωή, δεν το σκέφτηκε, επικοινώνησε με την οικογένεια του Αντζελο, που στις 13 Ιουλίου θα γίνει 24ων ετών.

Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Φοτζια για την κατάσταση του Άντζελο και ρώτησε να μάθει που βρίσκεται το παιδί

Έτσι πέρασε το κατώφλι του δωματίου του. Μισή ώρα έκατσαν μαζί, σαν παλιοί φίλοι. Ο Άντζελο δεν μιλάει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κατάλαβε τα πάντα (είπαν οι γονείς του), οι παλμοί του άρχισαν να ανεβαίνουν  και στη συνέχεια απο τα μάτια του άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από την συγκίνηση. Ο Ιντζάγκι τόνισε:

“Ήμουν σε διακοπές αλλά δεν μπορούσα να μην έρθω. Ελπίζω η επίσκεψή μου να έκανε τα πράγματα  καλύτερα. Ήθελα να του φέρω τη φανέλα της Μίλαν, αλλά είχα μόνο της Βενετσια. Μόλις μπορέσω θα του στείλω τη φανέλα της Μίλαν και όταν θα παίξουμε με την Φοτζια.

Θα επιστρέψω να τον δω, το υπόσχομαι”!!!inzaghi2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή