Είναι 49 ετών και παίζει επαγγελματικά ποδοσφαίρο στην J. League!

103
Kazuyoshi Miura (Yokohama FC), OCTOBER 4, 2014 - Football /Soccer : 2014 J.LEAGUE Division 2 between Yokohama FC 0-2 Matsumoto Yamaga F.C. atAjinomoto Feild Nishigaoka, Tokyo, Japan. NOxTHIRDxPARTYxSALES. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxRUSxSWExFRAxNEDxESPxONLY (ytxa002055) Kazuyoshi Miura Yokohama FC October 4 2014 Football Soccer 2014 J League Division 2 between Yokohama FC 0 2 Matsumoto Yamaga F C Feild Nishigaoka Tokyo Japan PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxRUSxSWExFRAxNEDxESPxONLY

Ξέρατε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία που παίζει ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στον κόσμο επαγγελματικά;

Ο Καζουγιόσι Μιούρα, ο οποίος είναι 49 ετών και αγωνίζεται στην Ιαπωνία στην J. League.  Είναι η δεύτερη κατηγορία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Μάλιστα φέτος ο Μιούρα έχει σκοράρει και 2 τέρματα. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να κάνει το “χόμπι” του επάγγελμα. Και μάλιστα είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Σε ένα χρόνο φτάνει τα 50 του, αλλά τίποτα δεν τον σταματά.

Στις 7 Αυγούστου, η ομάδα του έπαιζε με την Σερέζο Οσάκα εκτός έδρας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2. Μάλιστα ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ο 49χρονος έκανε το 1-2 στο 75’. Δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά μπήκε αλλαγή στο 69’ και λίγα λεπτά μετά σκόραρε. Στη συνέχεια η ομάδα του έκανε την ανατροπή.

Δείτε το γκολ του 49χρονου στο 2.25!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή