Η τελευταία… επανάσταση του “απάτσι”, Τέβες

1400

Το 2010, στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπόλτον, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφασίζει να κάνει αλλαγή τον Κάρλος Τέβες. Ήταν η 11η τότε για τον Αργεντινό. Ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος, δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε συμπαίκτη του και με “τσαμπουκά” πάει στον προπονητή του μπροστά και αρχίζει να του τα… χώνει. Ο Μαντσίνι τον πιάνει από τον σβέρκο και τον στέλνει στα αποδυτήρια και μετά αμήχανα γελούσε επειδή ήξερε ότι τον παίρνουν οι κάμερες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Όπως έλεγαν τότε στην Αγγλία, ο Τέβες ήταν δυσαρεστημένος επειδή γινότανε συνέχεια αλλαγή από τον τεχνικό της Σίτι. Πολλοί είπανε ότι ο Τέβες τελείωσε από την ομάδα, αλλά έπεσαν έξω.

Το 2011 και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου υπήρξε νέο επεισόδιο. Σε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, ο Τέβες ήταν αλλαγή. Η ομάδα του ήταν τραγική και ο Μαντσίνι τον σηκώνει για ζέσταμα ώστε να τον βάλει περίπου στο 80’. Ο Τέβες λέει “όχι” και ο Μαντσίνι τον έστειλε πάλι στα αποδυτήρια. Ο Αργεντινός μετά από λίγες ώρες παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να σηκωθεί για ζέσταμα δεύτερη φορά στο ίδιο ματς. Η αναταραχή ήταν μεγάλη στο κλαμπ και ο Τέβες έμεινε εκτός ομάδας για περίπου 4 μήνες.

“Ήταν πολύ άσχημο αυτό και πραγματικά θα μετρήσει πολύ πλέον για το μέλλον του”, είχε πει ο Ιταλός κόουτς.

Ο Τέβες άρχισε να γνωστοποιεί ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ήταν μακριά από τα παιδιά του και την οικογένειά του και αυτό τον ενοχλούσε. Με τη Σίτι ήρθε στα… μαχαίρια. Έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παρά το γεγονός ότι του είχαν πει ότι πρέπει να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Πήγε στη χώρα του και δεν απαντούσε σε τηλέφωνα, ούτε σε μέιλ που του έστελναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Tevez (1)

Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε έως τον Φεβρουάριο. Ο Τέβες επέστρεψε και στα τελευταία παιχνίδια ήταν εκεί. Μάλιστα βοήθησε τους “πολίτες” να πάρουν το πρωτάθλημα και στο τελευταίο ματς με την ΚΠΡ ήταν βασικός. Τότε η Σίτι νίκησε και πήρε την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει ότι ο Μαντσίνι του φέρεται σαν σκυλί. Οι δύο άνδρες είχαν κόντρα και τώρα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Τέβες ίσως επιστρέψει στην Ευρώπη. Για λογαριασμό της Ίντερ, όπου προπονητής, αυτή τη στιγμή, είναι ο Μαντσίνι. Και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να συνεργαστούν ξανά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή