Η σπόντα του Μπαρτζάλι σε Πογκμπά και Βιδάλ

1114
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η άμυνα της Γιουβέντους είναι… μπετόν αρμέ και έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ στη διοργάνωση!

Ο Αντρέα Μπαρτζάλι μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Πολ Πογκμπά και τον Αρτούρο Βιδάλ. Ο μεν έσπασε το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής το καλοκαίρι, ωστόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά βρίσκεται στα ημιτελικά του Γιουρόπα. Ο δε πήρε την απόφαση να παίξει για την Μπάγερν, όμως αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η πορεία του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Ο Μπαρτζάλι καυτηρίασε το γεγονός ότι οι δύο αυτοί παίκτες άφησαν τη Γιούβε για να πάνε σε ομάδες με, θεωρητικά, μεγαλύτερο ταβάνι, ωστόσο δεν δικαιώθηκαν. «Ο Πογκμπά και ο Βιντάλ έφυγαν από τη Γιουβέντους, γιατί πίστευαν πως εδώ δεν θα μπορούσαν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, τώρα εμείς είμαστε στα ημιτελικά, ενώ αυτοί πού είναι τώρα;». Αποστομωτικός ο Ιταλός αμυντικός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή