Η ροζ αγγελία, το φιλί και η κοκαΐνη!

302

Αν θέλει η «θεά τύχη» να σε εγκαταλείψει, σίγουρα δεν μπορείς να ελιχθείς στην κάθε κακοτοπιά. Ο φίλος της ιστορίας μας, ο Σον Μπάρμπερ είναι ένας 22χρονος αθλητής στο άλμα επί κοντώ με ικανότητες, ταλέντο και μέλλον. Καναδός, αν και γεννημένος στο New Mexico, μετά τις επιτυχίες του σε παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Παναμερικανικούς ονειρεύονταν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

shawn-barber-indoors-1025x394

Στη Βραζιλία δεν τα κατάφερε σε «συνθήκες βροχής και ανέμου» και πήρε την 10η θέση (5.50 μέτρα) καθώς απέτυχε τρεις φορές να περάσει τα 5.65μ. Δεν έφτανε η απογοήτευσή του και η στεναχώρια του, μετά το τέλος των αγώνων σπιλώθηκε και το όνομά του.

Ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία του Καναδά πως είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ αλλά του επιτράπηκε η συμμετοχή καθώς ήταν… εν αγνοία του!

5e518813-d41b-4f69-8f73-16171042182a

Μην βιαστείτε να το πείτε: «Ναι, καλά όλοι αυτό λένε. Κανείς δεν παίρνει αναβολικά κτλ.»! Ο Μπάρμπερ ωρύονταν πως δεν είχε πάρει τίποτα το παραπάνω, πόσο μάλλον κοκαΐνη, που είχε ανιχνευθεί στον οργανισμό του.

Πως την πάτησε; Γι αυτό σας λέμε, αν δεν σε θέλει, δεν τη γυρνάς τη ριμάδα τη τύχη. Ο Καναδός έμπλεξε εξαιτίας… φιλιού!!! Ναι, κι όμως. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έγινε…

Ο Σον Μπάρμπερ είχε βρει μία αγγελία στο ίντερνετ και αποφάσισε να περάσει όμορφες στιγμές με τη γυναίκα της αγγελίας, πριν από τους αγώνες του Καναδά που έδιναν την πρόκριση για το Ρίο. Είχε πάρει μάλιστα την πρώτη θέση σημειώνοντας και εθνικό ρεκόρ…

barber-upset

Κάτι το στρες πριν από τους αγώνες, κάτι η ηλικία του και το αίμα που βράζει, ήθελε να χαλαρώσει μαζί με μία γυναίκα. Η εν λόγω όμως, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και κατά τη διάρκεια της «συνάντησης» τους, φιλούσε κανονικά τον Μπάρμπερ χωρίς η ίδια να του έχει πει ότι βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο φίλος της ιστορίας μας φυσικά δεν θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

«Σε καμία στιγμή της πράξης δεν είχα σκεφτεί πως υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστώ από την κοκαΐνη» είχε υποστηρίξει ο ίδιος ενώ ο δικηγόρος του Πολ Γκριν είχε αναφέρει: «Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ήταν αδύνατο να έχει λάβει αυτή τη ποσότητα σκόπιμα.

  • Η κατάποση έγινε μέσω του φιλιού. Αυτό ακριβώς έγινε»!

988c5cee-778a-4226-ba59-6a5d096da8c3

Κανείς δεν είχε συναντήσει ξανά μία παρόμοια περίπτωση. Φαίνονταν απίθανη αλλά όμως είναι υπαρκτή και συμβαίνει.

«Είναι καλό μάθημα για όλους. Πλέον όλοι πρέπει να ξέρουν πως μέσω του φιλιού οι τοξικές ουσίες περνάνε μέσα μας»!

Ο Σον Μπάρμπερ στάθηκε άτυχος αρχικά, αλλά τυχερός στη συνέχεια που διαλευκάνθηκε η όλη υπόθεση και δεν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή