Οι πρώτοι σκόρερ των κορυφαίων πρωταθλημάτων – Ο μοναδικός Λουκάκου

838

Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία και εκτός των ομαδικών στόχων, κακά τα ψέματα, υπάρχουν κι οι ατομικοί. Όπως για παράδειγμα, αυτός του πρώτους σκόρερ.

Θα σας παρουσιάζουμε, από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, τους πρώτους σκόρερ (έως 17/04/2017), πόσα γκολ έχει βάλει, αλλά και πόσα απ’ αυτά είναι με πέναλτι.

Ιταλίαandrea-belotti

Εδώ υπάρχει η… έκπληξη. Ο Μπελότι της Τορίνο, φιγουράρει στην κορυφή με 25 τέρματα. Από αυτά τα 2 μόνο είναι με πέναλτι. Μαζί του, στην κορυφή, είναι και ο Τζέκο. Ο φορ της Ρόμα, έχει σκοράρει ένα τέρμα με πέναλτι.

Ισπανία

skysports-lionel-messi-barcelona-la-liga-copa-del-rey_3873947

Κούρσα για έναν φαίνεται ότι είναι αυτή των πρώτων σκόρερ στην Ισπανία. Ο Λιονέλ Μέσι είναι πρώτος με 29 τέρματα. Ο Αργεντινός έχει σκοράρει 4 φορές από την άσπρη βούλα και όπως όλα δείχνουν θα πάρει το… χρυσό παπούτσι.

Αγγλία082915-3-soccer-romelu-lukaku-ob-pi-vresize-1200-675-high_-19

Με 24 τέρματα ο Λουκάκου της Έβερτον είναι στην κορυφή. Ο νεαρός φορ, ο οποίος ετοιμάζεται για μεταγραφή, έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό… Κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος. Από τα 24 τέρματα δεν έχει σκοράρει ούτε ένα με πέναλτι!

ΓερμανίαFC Bayern Muenchen v Hannover 96 - Bundesliga

Στην Γερμανία είναι δύο οι πρώτοι σκόρερ: Ο Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ με 26 τέρματα (1 πέναλτι) και ο Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου με επίσης 26 τέρματα (4 πέναλτι).

Γαλλίακαβανι cavani

Και στην Γαλλία βλέπουμε… κούρσα για έναν. Εκεί ο Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν με 29 τέρματα (7 πέναλτι) κάνει πάρτι. Δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή