Οι… πελάτες του Κριστιάνο Ρονάλντο!

653

Σκοράρει δεκάδες γκολ κάθε χρόνο, ενώ ξεπέρασε και τα 100 γκολ σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τα πέντε που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν, στη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί συνηθίζουν να τρώνε γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Πορτογάλος έχει πολλούς… πελάτες.

Πρώτα απ’ όλα η αιώνια αντίπαλος της Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα. Ο Κριστιάνο, από τότε που μετακόμισε στη Μαδρίτη, ήθελε να βάζει γκολ στους “μπλαουγκράνα”, κάτι που έχει καταφέρει 6 φορές, μπαίνοντας στην καρδιά των οπαδών των “μερένχες”. Και οι άλλοι μισητοί αντίπαλοι δεν έχουν μείνει πίσω. Η Ατλέτικο έχει δει τον Πορτογάλο να σκοράρει άλλες 9 φορές εις βάρος της, κυρίως με εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι… Πέντε τέρματα έχει δεχθεί και η Σεβίλλη.

Και πάμε στις διεθνείς… συναλλαγές. Η Μπάγερν είναι η πιο αγαπημένη ομάδα του Ρονάλντο, αφού και αυτή με τη σειρά της έχει εισπράξει 6 τεμάχια από αυτόν. Άλλα τρία έχει δεχθεί και η έτερη γερμανική, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε λιγότερα ματς βέβαια, ενώ αν πάμε στην Ιταλία, η Γιουβέντους έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 5 φορές από τον Πορτογάλο.

Μη νομίζετε ότι οι αγγλικές ομάδες την έχουν γλιτώσει. Η Γιουνάιτεντ έχει φάει δύο γκολ, ωστόσο ο Ρονάλντο δεν τα πανηγύρισε, καθώς έχει παίξει και έχει αγαπήσει την ομάδα. Επίσης, οι δύο λονδρέζικες, Τσέλσι και Άρσεναλ, έχουν δει τον Ρονάλντο να σκοράρει από τρία γκολ στα μεταξύ τους ματς.

Απολαύστε τα γκολ του Κριστιάνο κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή