Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλουν αυτούς τους δύο παίκτες

1413
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Σίγουρα το κουμάντο σε μια ομάδα το κάνει ο προπονητής. Αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα παίζει, ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι. Έτσι συμβαίνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο φαίνεται ότι οι οπαδοί των “μερένχες” δεν συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η ισπανική εφημερίδα “Μarca” έκανε μια έρευνα ανάμεσα στον κόσμο της Ρεάλ και τους ρώτησε ποια θα ήταν η ιδανική ενδεκάδα γι’ αυτούς στα επόμενα παιχνίδια. Φαίνεται ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι από δύο παίκτες της ομάδας: τον Μπέιλ και τον Μπενζεμά. Αντίθετα, πρώτοι στις προτιμήσεις τους είναι οι Ίσκο και Ασένσιο, οι οποίοι όποτε κλήθηκαν να παίξουν, έκαναν τη διαφορά και βοήθησαν πολύ το σύνολο να πάρει νίκες και προκρίσεις, όπως αυτή με την Μπάγερν Μονάχου.

Φωνή λαού, οργή Θεού, λέει η γνωστή ρήση και αυτό είπαν με τον τρόπο τους και οι φίλοι της “βασίλισσας”. Μπορεί ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά να έχουν προσφέρει πολλά και να είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά ο κόσμος θεωρεί ότι ο Ίσκο, με τις οργνωτικές ικανότητες και την έφεση στις ασίστ, αλλά και ο Μάρκος Ασένσιο, με το ταλέντο και το εξαιρετικό τελείωμα, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα ως συμπαραστάτες του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λέτε να σπάσει το BBC και να δούμε τη…  CIA;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή