Οι ομάδες που ξόδεψαν τα περισσότερα την τελευταία 10ετία

1249
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τα τελευταία χρόνια, τα λεφτά που ξοδεύονται για παίκτες και προπονητές στο ευρωπαϊκό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο είναι πάρα πολλά, σε σημείο να αναγκάζει την UEFA να επιβάλει… μνημόνιο στις ομάδες, το γνωστό πλέον Financial Fair Play. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ομάδες που σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα την τελευταία δεκαετία, προκειμένου να φτιάξουν σύνολα για μεγάλα πράγματα, άσχετα αν τα κατάφεραν ή όχι…

ΙΝΤΕΡ

Μπορεί να μην της… φαίνεται, αλλά η Ίντερ έχει δώσει 461 εκατ. λίρες τα τελευταία δέκα χρόνια, ειδικά όταν ήταν ο Μουρίνιο στον πάγκο της…

icardi-inter

ΡΟΜΑ

Οι “τζιαλορόσι” έχουν δώσει 477 εκατ. λίρες, χωρίς βέβαια να δουν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν…

francesco-totti-fg

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιταλική υπόθεση μέχρι στιγμής η λίστα. Η Γιούβε πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ιταλία όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και πώς να μη γίνεται αυτό, αφού έχει δώσει σχεδόν 550 εκατ. λίρες!

juventus

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο, Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες για να έρθουν στη Μαδρίτη, πρέπει να τα σκάσεις χοντρά, κάτι που έκανε η Ρεάλ με 575 εκατ. λίρες σε 10 χρόνια.

real-madrid-celebrate2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αν καλοσκεφτείς τι παίκτες και προπονητές έχουν περάσει από τις τάξεις της την τελευταία 10ετία, σίγουρα θα σου φανούν λογικά τα 591 εκατ. λίρες…

p160924-082-liverpool_hull-600x400

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι “μπλαουγκράνα” έχουν δώσει 606 εκατ. λίρες, ωστόσο τα περισσότερα έχουν πάει σε συμβόλαια και όχι αγορές ποδοσφαιριστών.

luis-suarez-wears-jersey-number-9-at-barcelona

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Για να καταφέρει να ξεφύγει από τη σκιά της Λιόν στη Γαλλία, η Παρί έπρεπε να βάλει κεφάλαιο. Το έβαλαν οι Άραβες και έδωσαν 616 εκατ. λίρες.

buy-paris-saint-germain-football-tickets-footballticketnet

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Οι “κόκκινοι διάβολοι” παραδοσιακά έσκαγαν πολύ χρήμα σε μεταγραφές και συμβόλαια, οπότε δεν προκαλούν έκπληξη τα 750 εκατ. λίρες που έχουν ξοδέψει.

paul-pogba-man-united-jesse-lingard-old-trafford_3793054

ΤΣΕΛΣΙ

Φυσικά δεν γινόταν η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς να μην είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας, με 777 εκατ. λίρες σε 10 χρόνια!

cesc-fabregas-chelsea-arsenal

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ελάτε τώρα, όλοι ξέρατε ποια ομάδα θα ήταν στην πρώτη θέση… Όπως και να ‘χει, ζαλίζουν τα 913,5 εκατ. λίρες των Αράβων σε μόλις 10 χρόνια…

Manchester City v Southampton - Premier League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή