Οι “νέοι Ζιντάν” του Κασεμίρο

406
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι 25 ετών, παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης από τα 21 του και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταφέρει κάποιος, με τέτοιον μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Κασεμίρο πρέπει να διεκδικήσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα κόντρα σε παικταράδες όπως ο Τόνι Κρόος και ο Λούκα Μόντριτς, όμως οι 27 φετινές του συμμετοχές δείχνουν ότι κάτι έχει καταφέρει…

Βέβαια το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ είναι ότι δουλεύει υπό τις οδηγίες του ανθρώπου που αποτέλεσε είδωλο για αυτόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα μεγάλο σχολείο για κάθε νεαρό παίκτη και ένα… δέος που συνεργάζεται μαζί του. «Το να είναι προπονητής μου ο Ζιντάν, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Όπως είπα, μεγάλωσα με τον Ζιντάν. Σίγουρα τον σέβομαι απόλυτα ως προπονητή, όλοι πρέπει να τον σέβονται, είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου», έχει δηλώσει ο Κασεμίρο και στη συνέχεια… τόλμησε να αναφέρει ότι βλέπει τους “νέους Ζιντάν” στα πρόσωπα δύο συμπαικτών του.

«Έχω δύο συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν σχεδόν την ίδια ποιότητα με αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν. Μιλάω φυσικά για τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος. Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένα είδωλο για εμένα, μεγάλωσα βλέποντάς τον να παίζει ποδόσφαιρο», είναι τα λόγια του Βραζιλιάνου, που θαυμάζει την κλάση των συμπαικτών του σε βαθμό… βλασφημίας.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφει σεβασμό στον Ζιζού, ωστόσο νιώθει (και είναι) τυχερός που ζει και αγωνίζεται με τόσες μεγάλες προσωπικότητες γύρω του, που τον βοηθούν να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή