Οι Μέσι που ήταν “ιμιτασιόν”

2426

Όποτε καθόμαστε να δούμε ματς της Μπαρτσελόνα, παθαίνουμε πλάκα με όσα κάνει ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός είναι το κάτι άλλο και δεν βαριόμαστε να τον χαζεύουμε όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Έτσι, πιάνουμε τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν αν ήταν Έλληνας και αντί για την Πριμέρα Ντιβισιόν, έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα…

Αυτόματα, μας ήρθε στο μυαλό αυτό που γίνεται στην Ελλάδα κάθε 2-3 χρόνια. Με τους νέους Έλληνες Μέσι. Κάθε τόσο ενθουσιαζόμαστε με κάποιο νέο ταλέντο και βιαζόμαστε να το παρομοιάσουμε με τον Λίο…

Νίνης

Ο αρχή είχε γίνει με τον άσο του Παναθηναϊκού. Τον Σωτήρη Νίνη. Γεννημένος το 1990, στα 16 του έπαιζε στους “πράσινους”. Χαμός. Ο Έλληνας Μέσι και τα λοιπά. Πράγματι, είχε ταλέντο. Αλλά ποτέ δεν του έμοιασε. Σε κανένα σημείο της καριέρας του. Ποτέ δεν σκόραρε πάνω από 2 γκολ για σερί ματς. Ποτέ δεν ήταν τόσο χαρισματικός. Απλά γρήγορος, νέος, είχε μία ντρίμπλα παραπάνω και λόγω της ηλικίας του, ο κόσμος παρασύρθηκε. Πήγε στην Πάρμα. Δεν έπιασε. Γύρισε στον ΠΑΟ, έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Σαρλερουά, Μαλίν και Πετάχ!

Φετφατζίδης

Και αυτός γεννημένος το 1990. Ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στα 19 του ο Γιάννης Φετφατζίδης. Γρήγορος, κοφτή ντρίμπλα, όντως έμοιαζε με τον Μέσι. Αλλά δεν ήταν. Ποτέ δεν κατάφερε στον Ολυμπιακό να εδραιωθεί. Πήγε στην Τζένοα και ούτε εκεί τα κατάφερε. Στην Κιέβο το ίδιο. Έπειτα πήγε στην Αλ Αχλί. Πλέον έχει πάρει και… κιλάκια.

Κουτσιανικούλης

Γεννημένος το 1988 ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ή… Έλληνας Μέσι. Πήγε στον Εργοτέλη το 2007 και όλοι έλεγαν τα καλύτερα. Πήρε τη μεγάλη μεταγραφή το 2009 στον ΠΑΟΚ, έπαιξε 48 ματς στο πρωτάθλημα, σκόραρε 3 γκολ. Ποτέ δεν έπεισε. Ξαναγύρισε στον Εργοτέλη, πήγε ΟΦΗ, Λάρισα και ξανά ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή