Η μεγάλη… καψούρα του Μοντέλα

861
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι του 2017 ανήκει ολοκληρωτικά στη Μίλαν. Οι “ροσονέρι” έχουν κάνει πάταγο στο παζάρι και έχουν αποκτήσει πολλούς ποιοτικούς και ακριβούς ποδοσφαιριστές, καλύπτοντας τα κενά τους και με το παραπάνω και δείχνοντας ότι η επόμενη σεζόν θα είναι το έναυσμα για την ολική επαναφορά της πάλαι ποτέ κραταιάς Μίλαν.

Ο προπονητής των Ιταλών, Βιτσέντζο Μοντέλα, πρέπει να νιώθει άκρως ικανοποιημένος που η διοίκηση του έκανε όλα τα χατίρια και έκλεινε έναν-έναν τους παίκτες που ήθελε. Ωστόσο, ο Ιταλός κόουτς είχε πάθει μεγάλο… έρωτα με έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, την προσθήκη του οποίου ζητούσε επίμονα από την ομάδα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποτελούσε τον διακαή πόθο του Μοντέλα, αφού πρόκειται για κορυφαίο στόπερ και ο τεχνικός της Μίλαν ονειρευόταν τη χρησιμοποίησή του σε τριάδα κεντρικών αμυντικών. Πιστεύει ότι ο Ιταλός αμυντικός θα ήταν ο ιδανικός κρίκος στην αλυσίδα της άμυνας και γι’ αυτό στην κυριολεξία… έπρηξε τους διοικούντες να τον αγοράσουν με κάθε κόστος!

leonardo-bonucci-serie-a-team-of-the-season_1ahvcti31fyf91xkznbuil7eak

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο Μοντέλα δήλωσε πως εδώ και δύο μήνες έστελνε κάθε μέρα μήνυμα σε πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Μίλαν, γράφοντάς τους 3 μόνο λέξεις: “Καλημέρα, πρόεδρε/αντιπρόεδρε: Τον Μπονούτσι”! Μιλάμε για τρέλα με τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος τελικά αποκτήθηκε και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Μιλάνο στην προσπάθειά της να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή