Η Λέστερ είναι τρελή!

802

Η Λέστερ μεσοβδόμαδα κατάφερε και πήρε την πρόκριση στους “οκτώ” του Champions League, αφού άφησε εκτός διοργάνωσης τη Σεβίλλη. Όμως, αυτό που έχει καταφέρει δεν είναι τόσο απλό και για την ακρίβεια είναι αδιανόητο. Και θα σας εξηγήσουμε παρακάτω τους λόγους…

Καταρχάς ξεκινάμε με το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα από το αγγλικό πρωτάθλημα που παίζει στο Champions League. Κι αν κάποιος υπερασπίζεται την άποψη ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο του κόσμου, θα μπορεί να πείσει κι άλλους δείχνοντάς του το παρακάτω στοιχείο.

Η Λέστερ, λοιπόν, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 15η θέση και αν δει κανείς τις υπόλοιπες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ποια θέση βρίσκονται στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται, θα πάθει… πλάκα!

Ξεκινάμε: Ατλέτικο Μαδρίτης (4η θέση – Ισπανία), Γιουβέντους (1η θέση – Ιταλία), Μονακό (1η θέση – Γαλλία), Μπάγερν (1η θέση – Γερμανία), Ρεάλ Μαδρίτης (1η θέση – Ισπανία), Μπαρτσελόνα (2η θέση – Ισπανία), Ντόρτμουντ (3η θέση – Γερμανία).

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα που παλεύει ουσιαστικά για τη σωτηρία (έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα), παρ’ όλα αυτά βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι υπόλοιπες βρίσκονται στην πρώτη τετράδα τουλάχιστον, με τις περισσότερες να είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ κάποιες άλλες έχουν στόχο την έξοδό τους στο Champions League. Κάτι που δεν ισχύει φυσικά για τους Άγγλους.

Ποιος συνεχίζει να λέει ακόμα ότι φέτος η Λέστερ δεν είναι “θαύμα”;

https://www.youtube.com/watch?v=55gFerij28Q

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή