Οι καλύτερες μεταγραφές χειμώνα!

1497

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι σαν τη θερινή, μια και οι επιλογές πρώτης γραμμής που να είναι διαθέσιμες εκλείπουν, ενώ καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει βασικό παίκτη της εν μέσω της σεζόν. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι μετακινήσεις που έχουν γίνει στη χειμερινή περίοδο και έχουν αφήσει εποχή, και η UEFA μάς θύμισε 10 από αυτές.

Γιαπ Σταμ

35c61b37c876a60750f46f0e6d0364f1

 

Ο Ολλανδός αμυντικός είχε μεταγραφεί από τη Βίλεμ στην Αϊντχόφεν το 1996, κάτι που αποτέλεσε ένα σκαλοπάτι για τον ίδιο ώστε να ανελιχθεί και να φτάσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν και της Γιουνάιτεντ.

Ντέγιαν Στάνκοβιτς

deki-2

Το 2004, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Στάνκοβιτς άλλαζε στρατόπεδο και από τη Λάτσιο και τη Ρόμα, μετακόμιζε στο Μιλάνο και την Ίντερ, έχοντας μερίδιο σε πολλές από τις επιτυχίες της ομάδας.

Νεμάνια Βίντιτς

vidic-captain

Άλλος ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βίντιτς είχε κάνει το μεγάλο βήμα από τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2006.

Κλάας Γιαν Χούντελααρ

huntelaar2

Τον ίδιο καιρό πάνω-κάτω με τον Βίντιτς, ο Ολλανδός φορ έφευγε από τη Χέρενφεν για να φορέσει την ιστορική φανέλα του Άγιαξ.

Μαρσέλο

marcelo-real-madrid

Μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της σύγχρονης ιστορίας της πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, που απέκτησε τον Μαρσέλο από τη Φλουμινένσε το 2007.

Αντρέα Μπαρτζάλι
Juventus-Manchester City Champions League

Το 2011 η Γιουβέντους απέκτησε τον Ιταλό αμυντικό από τη Βόλφσμπουργκ και δεν της βγήκε καθόλου σε κακό…

Λουίς Σουάρες

luis_suarez_liverpool-379348

 

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες που έχει κάνει ομάδα, την περίοδο του Ιανουαρίου: ο Ουρουγουανός γκολτζής μετακινήθηκε από τον Άγιαξ στη Λίβερπουλ το 2011.

Ιβαν Ράκιτιτς

1402389787_extras_noticia_foton_7_0

Η αρχή μιας σπουδαίας καριέρας για τον Κροάτη χαφ έγινε όταν πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε στη Σεβίλλη τον Γενάρη του 2011.

Χουάνφραν
real-madrid-v-club-atletico-de-madrid-uefa-champions-league-final-juanfran-631x350

Από την Οσασούνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετακόμισε ο Ισπανός το 2011.

Νεμάνια Μάτιτς
matic

Φαίνεται ότι το 2011 ήταν η χρονιά που έγιναν οι μεγαλύτερες μεταγραφές, αφού οι ομάδες είχαν… έμπνευση στις επιλογές τους. Ο Μάτιτς πήρε τον δρόμο της επιστροφής από την Μπενφίκα στην Τσέλσι, προσδίδοντας επιπλέον ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή