Οι γιοι 7 “μύθων” του ποδοσφαίρου θέλουν να γίνουν σαν αυτούς

2607

Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα είναι να έχεις έναν πατέρα που στο πέρασμά του από το ποδόσφαιρο άφησε εποχή. Που όταν έπαιζε ήταν από τους καλύτερους του κόσμου και διακρίθηκε σε πολλά επίπεδα. Και είναι δύσκολο, γιατί όχι απλά δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις, αλλά ούτε να τον φτάσεις και υπάρχει κίνδυνος να είσαι στην σκιά του μια ζωή.

Κρίστιαν Μαλντίνιchristian-maldini-ac-milan

Έχει βαριά ιστορία πίσω του όπως τον πατέρα του, τον Πάολο Μαλντίνι αλλά και τον παππού του που πέθανε το 2016, τον Τσέζαρε. Και οι δύο ήταν αμυντικοί θρύλοι, τόσο για την Ιταλία σαν χώρα όσο και για την Μίλαν. Ο γιος του Πάολο λοιπόν, ο Κρίστιαν, γεννήθηκε το 1996 και παίζει κι αυτός στη Μίλαν και όλοι ελπίζουν ότι θα συνεχίσει την παράδοση και θα γίνει κορυφαίος.

Μπρούκλιν Μπέκαμbechkam

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει 4 γιους. Τον Μπρούκλιν, τον Ρομέο, τον Χάρπερ και τον Κρουζ. Ο πρώτος παίζει στην Άρσεναλ και συγκεκριμένα στη νέα ομάδα. Είναι γεννημένος το 1999 αλλά οι “κανονιέρηδες” έχουν ξεκαθαρίσει ότι ακόμα δεν του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο γιατί πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά ακόμα.

Σακίλ  Φαν Πέρσιvan-persie

Είναι γεννημένος το 2006 και παρά το γεγονός ότι είναι πιτσιρικάς έχει ξετρελάνει με το ταλέντο του τους ανθρώπους της Φενέρ. Φαίνεται πως ο πατέρας του, έχει μεταδώσει όλη του την κλάση και πολλοί λένε ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης.

Έντζο Ζιντάνzidane

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένα από τα καλύτερα 10άρια που έχουν υπάρξει στην ιστορία του ποδόσφαιρου. Ο γιος του, ο Έντζο παίζει και αυτός στην Ρεάλ και βρίσκεται στην ομάδα νέων, γεννημένος το 1995. Θα πρέπει σιγά σιγά να ανέβει και να παίξει στην πρώτη ομάδα, αλλιώς θα μείνει για πάντα στην σκιά του πατέρα του.

Τζο Φαν Ντερ Σάαρ

Bildnummer: 08309516 Datum: 03.08.2011 Copyright: imago/VI Images Edwin van der Sar s son Joe van der Sar Ajax Amsterdam U12 v Manchester United U12 - Edwin van der Sar Testimonial 2011/2012 xVIxBroerxvanxdenxBoomxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 327711; Fussball England Jugend Kinder Nachwuchs U12 U 12 Familie Sohn x1x xsk 2011 quer Aufmacher premiumd o0 Logo Einmarsch Image number 08309516 date 03 08 2011 Copyright imago VI Images Edwin van the Sar s Sun Joe van the Sar Ajax Amsterdam U12 v Manchester United U12 Edwin van the Sar Testimonial 2011 2012 xVIxBroerxvanxdenxBoomxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY Football England Youth Children Offspring U12 u 12 Family Son x1x xsk 2011 horizontal Highlight premiumd o0 emblem Invasion

Ο πατέρας του Τζο, ο Έντουϊν, ήταν τερματοφύλακας και στην εποχή του ήταν όνομα όπως ο Μπουφόν. Ο Τζο Λοιπόν, γεννημένος το 1998 παίζει στους νέους του Άγιαξ και προσπαθεί με το ταλέντο του να ανέβει και να κάνει καριέρα ανάλογη με του πατέρα του. Το ταλέντο το έχει και αυτό που μένει είναι να δείξει τις ικανότητές του μέσα στο γήπεδο και κάτω από τα δοκάρια.

Ισαάκ Ντρογκμπά

Jed Leicester / BPI Barclays Premier League Chelsea v Bolton Wanderers 11th May, 2008 -------------------- Issac Drogba, son of Didier plays football on the pitch

Κλασικό φαινόμενο οι γιοι να θέλουν να γίνουν σαν τους πατεράδες τους. Έτσι και ο Ισαάκ που είναι γιος του Ντιντιέ Ντρογκμπά θέλει να γίνει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Γεννημένος το 2000 έχει δείξει την λάμψη του ήδη και θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους φορ της γενιάς του. Παίζει στην Τσέλσι, στην ομάδα νέων και προσπαθεί να ανέβει.

Μίτσελ Μπέργκαμπbergkamb

Ο Ντένις Μπέργκαμπ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Ολλανδία. Ο γιος του, ο Μίτσελ, παίζει στην δεύτερη ομάδα της Αλμέρε Σίτι στην πατρίδα του και προσπαθεί να γίνει επαγγελματίας. Έχει ταλέντο και φαίνεται ότι έχει πάρει από τον πατέρα του. Θα πρέπει να δημιουργήσει το δικό του στυλ βέβαια, γιατί του Ντένις ήταν μοναδικό. Έχει ενθουσιασμό, δουλεύει σκληρά και ήδη έχει διακριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή