Οι ακριβότεροι πιτσιρικάδες κάτω των 25 στην Ευρώπη!

417

Δείτε από κάθε ομάδα τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή κάτω των 25 ετών που παίζει αυτή τη στιγμή στο Euro 2016.


Τα περισσότερα παιδάκια στη μικρή τους ηλικία έχουν τους δικούς τους ήρωες. Και τα αγόρια συνήθως έχουν ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες. Κάποιοι είναι τυχεροί και «πλημμυρίζουν» από ταλέντο και σιγά σιγά κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Κάποιοι δεν τα καταφέρνουν και άλλοι έχουν την τύχη μαζί τους από τα πρώτα βήματα και απλόχερα ο Θεός τους… ανοίγει τον δρόμο. Όπως έχει συμβεί και στο EURO αυτή τη στιγμή. Με παίκτες που βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης, είναι κάτω από 25 ετών και κοστίζουν πολλά εκατομμύρια. Δείτε τον πιο ακριβό παίκτη κάθε ομάδας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση και είναι κάτω είκοσι πέντε!

ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΙΝΣΙΝΙΑ (25 ετών)

ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΙΝΣΙΝΙΑ (25 ετώ)
Έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 25 του (4 Ιουνίου) ο γρήγορος χαφ, ο οποίος μπορεί να σου κάνει μία άμυνα άνω-κάτω. Ιδιαίτερα γρήγορος με τρομερή ντρίμπλα, που μπορεί να «σπάσει» οποιοδήποτε αμυντικό που θα βρει μπροστά του. Παίζει στη Νάπολι, από όπου και ξεκίνησε ως πιτσιρικάς, αφού εκεί γεννήθηκε. Στην Ιταλία είναι από το 2012 και αυτή τη στιγμή κοστολογείται 25 εκατ. ευρώ.

ΠΟΓΚΜΠΑ (23 ετών)

ΠΟΓΚΜΠΑ (23 ετών)

Ο ψηλός μέσος που φτάνει το 1,92 γεννήθηκε στην Λανύ-συρ-Μαρν της Γαλλίας το 1993. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη Ρουασί-εν Μπρι και στην Τορσύ για να πάει στη Λε Αβρ το 2007. Ωστόσο, οι δρόμοι άρχισαν να του… ανοίγονται όταν έπαιξε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009 για δύο χρόνια. Μάλιστα αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν είχε την εμπιστοσύνη και πουλήθηκε στην Γιουβέντους. Εκεί βρίσκεται από το 2012 και αποτελεί έναν εκ των ηγετών της ομάδας, αν και σε ηλικία μόλις 23 ετών. Πλούσια προσόντα και πραγματικά είναι από τους παίκτες που λες ότι δεν του λείπουν τίποτα. Ψηλός, γρήγορος με εξαιρετική τεχνική και κάνει τα πάντα. Κόβει, μοιράζει, σκοράρει και δεν χάνει μονομαχίες. Δίκαια είναι ο πιο ακριβός και κοστίζει 70 εκατ. ευρώ.

ΑΑΡΟΝ ΡΑΜΣΕΪ (25 ετών)

ραμσει 25 ετων

Γεννήθηκε στην Ουαλία, αλλά ποδοσφαιρικά μεγάλωσε στην Αγγλία. Ήταν στις ακαδημίες της Κάρντιφ από το 1999, δηλαδή 9 ετών. Μετακόμισε στην Άρσεναλ και το Λονδίνο Το 2008 έναντι 5 εκατ. λίρες. Έχει δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και στην Κάρντιφ, αλλά από το 2011 ανήκει σταθερά στην Άρσεναλ. Αυτή τη στιγμή φτάνουν οι μετοχές του τα 35 εκατ. ευρώ!

ENTEN ΑΖΑΡ (24 ετών)

ΑΖΑΡ 23 ετων

Ήρθε στη ζωή στις 7 Γενάρη του 1991 στην πόλη Λα Λουβιέρ του Βελγίου. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τουμπίζ και στη συνέχεια πήγε σε αυτές της Λιλ το 2005. Στη γαλλική ομάδα μάλιστα έπαιξε και στην πρώτη ομάδα για 5 έτη (έως το 2012), όταν και μετακόμισε στο Λονδίνο για την Τσέλσι, όπου παίζει τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο Αζάρ φτάνει τα 65 εκατ. ευρώ.

ΠΙΟΤΡ ΖΙΕΛΙΝΣΚΙ (22 ετών)

ζιελινσκι 22 ετων

Ο διεθνής Πολωνός μέσος δεν είναι καλά καλά 23 ετών. Έκανε τα πρώτα του… βήματα στο ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ζλάμπκοβάις Σλάσκι, ενώ επαγγελματικά ξεκίνησε στη Ζαγλέμπι Λούμπιν της Πολωνίας. Στα 17 του, όμως, πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε και άρχισε να… απογειώνεται. Έχει παίξει και δανεικός στην Έμπολι. Πρόκειται για παίκτη με ιδιαίτερο ταλέντο και αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 12 εκατ. ευρώ!

ΜΑΡΙΟ ΓΚΕΤΣΕ (23 ετών)

ΜΑΡΙΟ ΓΚΕΤΣΕ 23 ετών

Στο Μέμινγκεν της Γερμανίας γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Ρόνσμπεργκ και της Χόμπουργκ ΣΒ. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ και εκεί δούλεψε από μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε στην ομάδα Β αλλά και για 4 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Το 2013 έκανε το τεράστιο βήμα στην καριέρα του και πήγε στην Μπάγερν Μονάχου. Μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, αναμφίβολα το γκολ στον τελικό του Μουντιάλ το 2014 κόντρα στην Αργεντινή, όταν η Γερμανία με το δικό του τέρμα πήρε το Παγκόσμιο! Αυτή τη στιγμή κοστολογείται 35 εκατ. ευρώ.

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΡΒΑΛΙΟ (24 ετών)

Γουιλιαμ καρβαλιο 24 ετων

Γεννημένος στην Ανγκόλα, αλλά μεγαλωμένος στην Πορτογαλία, ο Γουίλιαμ Καρβάλιο ανήκει στη Σπόρτινγκ. Έχει αγωνιστεί και δανεικός σε Φατίμα και Κλαμπ Μπριζ, ενώ τα πρώτα του βήματα, παιδάκι τα έκανε στην Αλγκουεϊράο. Είναι διεθνής με την Πορτογαλία από πιτσιρικάς, αφού από το 2013, στα 21 του έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Σουηδία, όταν ο Πάουλο Μπέντο τον είχε επιλέξει στην αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.  Αυτή τη στιγμή κοστίζει 26 εκατ. ευρώ.

ΑΡΝΟΡ ΤΡΑΟΥΣΤΑΣΟΝ  (23 ετών)

αρνορτραουντσον24ετων

Το 1993 γεννήθηκε στο Κέφλαβικ της Ισλανδίας. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα της πόλης του, ενώ αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τα χρώματα της Ραπίντ Βιέννης. Ο μέσος από τη μικρή αυτή τη χώρα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και βρίσκεται στους “8” του EURO. Αυτή τη στιγμή κοστολογείται 1,2 εκατ. ευρώ. Ίσως η τιμή του ανέβει, αφού τώρα αρχίζει και γίνεται γνωστός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή