Οι 9 πιο… hot Έλληνες του κόσμου!

267

Ψάξαμε και βρήκαμε τους πιο hot Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Ποιος είναι ο πιο… άγνωστος από τους 9 της λίστας;


Σας παρουσιάζουμε τους πιο… hot  Έλληνες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ποιοι κοστολογούνται περισσότερο (με βάση το transfermarkt), από πού ξεκίνησε ο καθένας και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε το θέμα…

Κώστας Μανωλάς 18 εκατ. ευρώ (25 ΕΤΩΝ)

μανωλας

Είναι ίσως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή. Ο διεθνής σέντερ μπακ ανήκει στη Ρόμα και κοστολογείται 18 εκατ. ευρώ. Πριν κάποιες εβδομάδες το όνομά του ακούστηκε για πολλές ομάδες, κάποιες εκ των οποίων Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ και Άρσεναλ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή παραμένει στη Ρόμα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει εκεί. Στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων και σε ΑΕΚ, αλλά και Ολυμπιακό, όπου μέσω Τσάμπιονς Λιγκ «έφτιαξε» το όνομά του.

Sokratis 16,50 εκατ. ευρώ (28 ΕΤΩΝ)

DORTMUND, GERMANY - SEPTEMBER 27: Sokratis Papastathopoulos of Dortmund controles the ball during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and SV Darmstadt 98 at Signal Iduna Park on September 27, 2015 in Dortmund, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Ξεκίνησε επαγγελματικά από την ΑΕΚ και έμεινε για 3 έτη (2005-2008). Από πιτσιρικάς ο Παπασταθόπουλος έπαιζε σε υψηλό επίπεδο, όπως Τζένοα και Μίλαν. Πλέον στα 28 του αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ και είναι βασικός στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Επίσης, έχει αγωνιστεί και σε Βέρντερ Βρέμης, ενώ είναι διεθνής από το 2008. Παίκτης με φοβερές αμυντικές δυνατότητας και τεχνική κατάρτιση, που σπανίζει για τη θέση του.

Κώστας Φορτούνης 7,50 εκατ. ευρώ (23 ΕΤΩΝ)

φορτουνης

Τώρα αρχίζει και ανεβαίνει. Η περασμένη χρονιά με τον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετική για τον ίδιο, αφού αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ. Έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αρχίζει να «φτιάχνεται». Οι μετοχές του έχουν απογειωθεί και αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 7,50 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει στη μεσαία γραμμή, δημιουργεί και σκοράρει. Τα κάνει όλα, αλλά ακόμα του λείπει εμπειρία.

Κώστας Μήτρογλου  7,13 εκατ. ευρώ (28 ΕΤΩΝ)

μητρογλουμπενφικα

Μόνιμος κάτοικος Πορτογαλίας εδώ και 1 χρόνο και κάτι… ψιλά! Ο Μήτρογλου είχε σούπερ σεζόν στην Μπενφίκα με 32 ματς και 20 γκολ στο πρωτάθλημα. Χώρια τα γκολ που έβαλε στις άλλες διοργανώσεις. Έχει αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο και Φούλαμ, ενώ ξεκίνησε από την Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για δυνατό φορ, με άριστη τεχνική και φοβερό σουτ. Έχει τεχνική κατάρτιση που σπάνια βλέπεις σε τέτοιες κοψιές παικτών. Αυτή τη στιγμή κοστολογείται κάτι παραπάνω από 7 εκατ. ευρώ.

Νίκος Καρέλης 3 εκατ. ευρώ (24 ΕΤΩΝ)

οικονομου

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και ο 24χρονος φορ είχε ανοδική πορεία. Πήγε στην Αμκάρ και έπειτα στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2016. Εκεί ουσιαστικά «φτιάχτηκε» κιόλας για να πάρει μεταγραφή στην Γκενκ όπου σε μισή σεζόν πέρσι πέτυχε 10 γκολ σε 18 ματς. Ιδιαίτερα ταχύς και ευέλικτος φορ, ο οποίος μπορεί να βγει στην πλάτη της άμυνας από εκεί που δεν το περιμένεις. Θέλει δουλειά στα τελειώματά του, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Μάριος Οικονόμου 1,88 εκατ. ευρώ (23 ΕΤΩΝ)

οικονομου

Ο 23χρονος αμυντικός δεν είναι πολύ γνωστός στην Ελλάδα γιατί από «πιτσιρικάς» παίζει εξωτερικό. Ξεκίνησε στα Γιάννινα το 2011 όπου έμεινε έως το 2013, αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει στην Ιταλία. Αρχικά πήγε στην Κάλιαρι, όπου το 2013-14 δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου. Αλλά από το 2014 ανήκει στην Μπολόνια και εκεί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη. Στο πρωτάθλημα μόνο έχει 53 συμμετοχές και 4 γκολ. Δυνατός αμυντικός και ψηλό κορμί που φτάνει το… 1,90!

Πέτρος Μάνταλος 1,31 εκατ. ευρώ (24 ΕΤΩΝ)

”œ’–≈—À…√ ¡ / ¡≈  - –¡” √…¡ÕÕ…Õ¡ / SUPERLEAGUE / AEK - PAS GIANINA

Όλα ξεκίνησαν από την Ξάνθη για τον 24χρονο μέσο. Ο Μάνταλος έπαιξε για 4 χρόνια στην ομάδα της Θράκης και ήταν ο ηγέτης τα τελευταία χρόνια που έπαιζε εκεί (2009-2013). Έτσι, πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, όπου αγωνίζεται από το 2013 (έχει δοθεί δανεικός μία χρονιά πάλι στην Ξάνθη). Αυτή τη στιγμή είναι εκ των αρχηγών της ομάδας και ένα από τα αγαπημένα παιδιά. Ιδιαίτερο το ταλέντο του, με άριστη τεχνική και μυαλό στο παιχνίδι του.

Θάνος Πέτσος 1,13 εκατ. ευρώ (25 ΕΤΩΝ)

πετσοςθανασης

Τον ξέρουν ελάχιστοι στην Ελλάδα και λογικό. Γεννημένος στη Γερμανία και στην πόλη του Ντίσελντορφ, ο Θανάσης Πέτσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν Β. Έχει αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε Καϊζερσλάουτερν και Γκρόιτερ Φιρτ. Αυτή τη στιγμή, ανήκει στη Ραπίντ Βιένης, με τον 25χρονο μέσο να παίζει από το 2013 στην ομάδα της Αυστρίας. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και σε 75 ματς στο πρωτάθλημα έχει και 5 τέρματα. Πρόκειται για μία επιβλητική παρουσία στη μεσαία γραμμή και ψηλή κορμοστασιά. Έχει υπάρξει και διεθνής με την Ελλάδα 4 φορές. Πρώτη του συμμετοχή το 2011.

Δημήτρης Πέλκας 1,13 εκατ. ευρώ (23 ΕΤΩΝ)

πελκας

Γεννήθηκε το 1993 και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες των Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από αυτές του ΠΑΟΚ. Δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου σε 18 ματς, ο νεαρός μέσος πέτυχε 7 τέρματα. Και την επόμενη χρονιά, το 2014-15 δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Σετούμπαλ στην Πορτογαλία. Και εκεί πήγε καλά, είχε ευκαιρίες και έπαιξε στο πρωτάθλημα 24 ματς και είχε 2 γκολ. Πήρε εμπειρίες και γύρισε στον ΠΑΟΚ, όπου είναι πλέον βασικός. Ιδιαίτερα ταχύς με καλή τεχνική και ικανός να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή