Η 8η Απριλίου: Η ημέρα της 4άρας

244

Η 8η Απριλίου, θα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Μπάγερν Μονάχου. Η ζωή τα φέρνει περίεργα και άλλες φορές σε κάνε να χαμογελάς και άλλες να στεναχωριέσαι.

Στις 8 Απρίλη λοιπόν, αλλά το 2009, οι Βαυαροί έπαιζαν στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Για την φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλοντας να συνεχίσουν στην διοργάνωση, ήλπιζαν στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα πράγματα ήρθαν αντίθετα.

Με τον Μέσι να είναι σε μεγάλα… κέφια και να πετυχαίνει 2 γκολ, και τους Ετό και Ανρί να συμπληρώνουν το καρέ, η Μπάγερν ηττήθηκε με 4-0. Και έτσι, έμειναν εκτός διοργάνωσης, αφού το συνολικό 5-1 ήταν καθαρό! Πιο καθαρό δεν γινόταν άλλωστε.

Όμως, για το 2017, η 8η Απριλίου ήταν κάτι διαφορετικό.

Η Μπάγερν Μονάχου έπαιζε με την μισητή αντίπαλό της στην Γερμανία. Την Ντόρτμουντ. Και αυτή τη φορά κατάφερε να βάλει αυτή 4 γκολ και να νικήσει 4-1.

Αντί για τον Μέσι, ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε σε καλή ημέρα και σκόραρε 2 γκολ, με τους Ριμπερί και Ρόμπεν να συμπληρώνουν αυτή τη φορά το καρέ.

Οι Βαυαροί λοιπόν, στις 8 Απρίλη κάθε έτους, δεν θα έχουν να θυμούνται μόνο κάτι στενάχωρο, αλλά και κάτι που θα τους κάνει να χαμογελούν.

Είναι άλλωστε η ημέρα της 4άρας…

08/04/2009

08/04/2017

https://www.youtube.com/watch?v=4yJj296P1ig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή