Οι 7 παίκτες από την “ίδια” οικογένεια

5978

Άλεξ Ιβόμπι – Τζέι Τζέι Οκότσαalex-iwobi-and-jay-jay-okocha-768x512

Ο Τζέι Τζέι Οκότσα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα της Μπόλτον. Ο Νιγηριανός ήταν ένας μύθος στην χώρα του και ίσως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε ποτέ η χώρα. Όλοι μιλούν ακόμα γι’ αυτόν και τον έχουν ως παράδειγμα. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι ότι ο Άλεξ Ιβόμπι της Άρσεναλ, είναι ανηψίος του. Ο εξτρέμ των “κανονιέρηδων” έχει πάρει κάποια από τα στοιχεία του και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Ο Οκότσα τον βοηθάει και του δίνει συμβουλές.

Χάμες Ροντρίγκες-Νταβίντ Οσπίναjames-rodriguez-david-ospina-colombia_dvnzr0gl8jzm10fvj62xa4hia

Τώρα θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης με τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ. Ο Χάμες Ροντρίγκες λοιπόν και ο Ντάβιντ Οσπίνα έχουν  σχέσεις και μάλιστα θα λέγαμε ότι είναι και… οικογενειακές. Συγκεκριμένα, ο Χάμες έχει παντρευτεί την αδερφή του Οσπίνα, την Ντανιέλα. Ο γκολκίπερ μάλιστα είχε πει: “έκλεψε την καρδιά της αδερφής μου και εγώ πρέπει να τον βοηθήσω να τον κάνω μέλος της οικογένειας μου. Πρέπει να τον βοηθήσω να αισθανθεί άνετα”. Κι έτσι έχει γίνει…

Μαρκ Βίντουκα – Λούκα Μόντριτς174461-768x600

Ο ένας από την Αυστραλία κι ο άλλος από την Κροατία. Κι, όμως. Ο Βίντουκα με τον Μόντριτς είναι ξαδέρφια. Μπορεί ο Μαρκ Βίντουκα να γεννήθηκε στην Αυστραλία και να ήταν μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά ο πατέρας του ήταν από την Κροατία και απλά έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του εκεί. Έτσι γεννήθηκε εκεί ο γιος του, ο οποίος έχει έναν ξάδερφο, τον Λούκα Μόντριτς.

Μπολάσι – Λούα Λούαarticle-2041207-01e9ff430000044d-766_468x515

Τον θυμόμαστε όλοι τον Λούα Λούα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός από το Κονγκό έχει έναν ξάδερφο οποίος κι αυτός είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δείχνει να κάνει και καλύτερη καριέρα. Ο λόγος για τον Μπολάσι που παίζει στην Έβερτον και θεωρείται μεγάλο αστέρι.

Τζον Τέρι – Πολ Κοντσέσκι174461-1

Μπορεί να μην είναι από την ίδια οικογένεια, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι πλέον ανήκουν στην… ίδια. Ο αδερφός του Τζον Τέρι, Πολ, έχει παντρευτεί την αδερφή του Κοντσέσκι, του πρώην άσου της Τσάρλτον (αριστερό μπακ).

Φερ – Άανχολτ174450

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από την Ολλανδία και παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Φερ αγωνίζεται στην Σουόνσι και ο Άανχολτ στην Σάντερλαντ. Οι δυο τους λοιπόν, εκτός του ότι είναι από την ίδια χώρα, είναι και από την ίδια οικογένεια. Συγκεκριμένα, είναι ξαδέρφια.

Ντιντιέ Ντρογκμπά – Ολιβιέ Τεμπιλί174438

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Τσέλσι και γενικότερα από την Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Ντρογκμπά. Τον φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού. Για όσους δεν το γνώριζαν, ο Ντιντιέ έχει έναν ξάδερφο ο οποίος και αυτός ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έπαιξε επίσης στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Τεμπιλί, ο οποίος πέρασε κι από τα γήπεδα της Αγγλίας (Μπέρμιγχαμ) και όχι μόνο (Σέλτικ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή