Οι 10 ομορφότερες γυναίκες των μηχανοκίνητων σπορ!

417
SCOTTSDALE, AZ - AUGUST 25: Danica Patrick poses with the #7 GoDaddy.com Chevrolet at a press conference to announce her full transition to NASCAR at the GoDaddy.com Headquarters on August 25, 2011 in Scottsdale, Arizona. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Πάντα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν ένας τομέας στον οποίο το γυναικείο φύλο δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Ομως, εδώ και αρκετά χρόνια, υπάρχουν μερικές γκαζιάρες, οι οποίες όχι μόνο τολμούν να τα βάλουν στα ίσα με τους άντρες, αλλά και να επιτύχουν. Σας παρουσιάζουμε τις δέκα πιο όμορφες γυναίκες των τεσσάρων τροχών, που πατάνε το γκάζι στο… πάτωμα και κερδίζουν φυσικά κατά κράτος τους άντρες με τα κάλλη τους


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Madalena Antas

Από την Πορτογαλία μας έρχεται αυτή η 35χρονη καλλονή. Δεν τη χαλάει καθόλου που αυτή και το αυτοκίνητό της σκονίζονται κάθε λίγο και λιγάκι και όταν δεν καταστρέφει αμμόλοφους, τρέχοντας με 195χλμ./ώρα, φωτογραφίζεται για διάφορα αντρικά περιοδικά. Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, το ξανθό το… έχει!

830full-madalena-antas

Maryeve Dufault

Είναι από τον Καναδά και 34 χρόνων. Η Μαριίβ ανακηρύχτηκε Miss Hawaiian Tropic International το 2000 και είναι γυναικάρα με τα όλα της. Γυναικάρα! Εχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και περιοδικά και τροφοδοτεί την καριέρα της στους αγώνες, μέσω του μόντελινγκ. Λογικό αυτό. Το 2011 τερμάτισε 16η στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος ARCA.

Maryeve-Dufault-

Milka Duno

Αν και λίγο μεγάλη -44 ετών- είναι όμορφη. Μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη, αλλά σίγουρα είναι η πιο έξυπνη και μορφωμένη, καθώς έχει τέσσερα master. Από το 1998 έχει κάνει επάγγελμα την οδήγηση και είναι η πιο έμπειρη οδηγός στο IndyCar, δίχως να έχει τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα. Η κοπέλα από τη Βενεζουέλα είναι αξιαγάπητη στους φίλους των τεσσάρων τροχών, για το απίστευτο χαμόγελο και τον χαρακτήρα της.

Milka Duno 43

Leilani Munter

Η όμορφη Αμερικανίδα οδηγός έχει πάθος για τους αγώνες ταχύτητας. Είναι όμορφη, κορίτσι για σπίτι δηλαδή και έχει πτυχίο στη Βιολογία. Είναι επαγγελματίας οδηγός στο πρωτάθλημα ARCA και ενεργή ακτιβίστρια, που μάχεται καθημερινά για καθαρότερα καύσιμα στους αγώνες. Δεν έρχεται και στην Ελλάδας μπας και δώσει καμία λύση και εδώ; Είναι 42 ετών…

leilani

Ashley Force Hood

Γλυκύτατη σαν λουκουμάκι. Συμμετέχει στους αγώνες dragster στην κατηγορία των Funny Cars και είναι από τις λίγες σε αυτή τη λίστα, που έχει καταφέρει κιόλας να κερδίσει. Εχει το προνόμιο να είναι κόρη ενός θρυλικού οδηγού των αγώνων dragster, του Τζον Φορς. Η 34χρονη Αμερικανίδα είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πανέμορφη και λατρεύει να τρέχει στην άσφαλτο με ταχύτητες των 400χλμ./ώρα.

ashley force

Susie Wolff

Η 34χρονη Σκωτσέζα έχει μετάσχει στα πρωταθλήματα των Formula Renault, Formula Three και DTM. Ηταν ακόμα και δοκιμαστής στη Formula 1 και το 2014 έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός μετά από 22 χρόνια που έλαβε μέρος σε δοκιμαστικά ενός γκραν πρι. Σύζυγός της είναι ο Τότο Βολφ, εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes και αρκετές είναι οι φορές που θα την ακούσετε να αναλύει αγώνες σε αγγλικό μέσο για τη Formula 1.

sussie wolf

Courtney Force

Στα 28 της, η Αμερικανίδα δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Τζον Φορς. Είναι αδερφή της Ασλεϊ (Νο.6 στη λίστα) και σαφώς πιο προκλητική. Οδηγεί στο NHRA Top Fuel Funny Car και το 2013 έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που κατάφερε να προκριθεί, έχοντας κάνει τον καλύτερο χρόνο και να κερδίσει κιόλας το γεγονός. Εμάς, πάντως, μας αρέσει περισσότερο που κρατά το μπετόνι γυμνή.

MAY 14, 2013-COURTNEY FORCE LOCATION:EL MIRAGE DRY LAKE BED PHOTOG: WILLIAMS + HIRAKAWA HAIR: NIKKI PROVIDENCE/JED ROOT MAKEUP: GLORIA NOTO/JED ROOT PROP STYLIST: ADAM RONDOU PRODUCTION: MARY JEAN RIBAS/FIRST SHOT PRODUCTIONS

Shannon McIntosh

Μην τη βλέπετε έτσι σοβαρή. Εχει φωτογραφίες που τη δείχνουν να είναι πιο χαμογελαστή και πιο προσεγγίσιμη. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά αυτή η 26χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, λατρεύει να τρέχει. Ξεκίνησε με τη Wayne Taylor Racing το 2011, ενώ το 2012 η Σάνον ήταν η μοναδική γυναίκα οδηγός στο US F2000 National Championship, αλλά και στο Road to Indy. Το 2012 τερμάτισε στη 18η θέση του US F2000 National Championship, αλλά μερικοί την έχουν πρώτη στην καρδιά τους.

macintosh

Cyndie Allemann

Το ’χει το οδήγημα και φαίνεται. Η 30χρονη Ελβετίδα έχει αναστατώσει τους αγώνες ταχύτητας για πολλούς λόγους. Είναι κόρη του πρώην πρωταθλητή Ελβετίας στα καρτ Κερτ Αλεμαν και αδερφή του Κεν Αλεμαν. Κι αυτός ασχολείται με τα μηχανοκίνητα. Ελαβε μέρος το 2008 στο Firestone Indy Lights και ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός που έτρεξε στο πρωτάθλημα Super GT το 2012.

sidney alleman

Danica Patrick

Η πιο αναγνωρίσιμη, η πιο όμορφη, η πιο προκλητική και μακράν η πιο πετυχημένη γυναίκα οδηγός στα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι Αμερικανίδα, 34 χρόνων και παγίγνωστη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τις νίκες της. Πρόσφατα άλλαξε αγώνισμα και από το IndyCar πήγε στο NASCAR. Και νιώθει σαν στο σπίτι της. Η Ντανίκα κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα το 2013 στον αγώνα Daytona 500, ενώ έχει καταφέρει κιόλας να κλείσει τεράστιες και συμφέρουσες συμφωνίες λόγω της απλότητάς της. Ευτυχώς για όλους εμάς, δεν ντρέπεται να χαμηλώνει το φερμουάρ της φόρμας της, αποκαλύπτοντας μερικά πράγματα, αλλά και να φωτογραφίζεται σε διάφορες πόζες, κάνοντας τους άντρες να φαντάζονται διάφορα.

Danica-Patrick-Bikini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή