Γιορτή το ποδόσφαιρο; Ρωτήστε αυτούς…

1541
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, διασκέδαση και ψυχαγωγία, όχι όμως για όλους τους ανθρώπους. Είτε είναι οπαδοί είτε ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, επιτίθενται σε αντιπάλους, παίζουν βρόμικα και αντιαθλητικά και γενικά χαλάνε το παιχνίδι. Εμείς σας θυμίζουμε μια ενδεκάδα που είναι προφανές ότι δεν βλέπουν το ποδόσφαιρο απλά σαν παιχνίδι, αλλά σαν… αγώνα επιβίωσης έναντι του άλλου. Και για να δώσουμε έμφαση, σας παραθέτουμε και ένα σοκαριστικό βίντεο στο τέλος του κειμένου…

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΟΛΙΒΕΡ ΚΑΝ

Ο μεγάλος αυτός γκολκίπερ με την άγρια όψη ήταν γνωστός τόσο για τις ικανότητές του όσο και για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του…

hqdefault

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ: ΓΙΑΠ ΣΤΑΜ

Τάκλιν στην… καρωτίδα, ύπουλα πατήματα και τσαμπουκάδες όλη την ώρα ήταν στο ρεπερτόριο του κατά τ’ άλλα ικανού Ολλανδού αμυντικού.

4aaedfae6097a5ddc50193a260f43434

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ: ΜΑΡΚΟ ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον Ιταλό να παίζει κάτι άλλο, και όχι ποδόσφαιρο… Όταν οι τάπες του παπουτσιού είναι συνεχώς παρατεταμένες και κοιτάνε στον… Θεό, σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι παίζει μπάλα… Άλλωστε ο συγκεκριμένος επιδιδόταν συνεχώς και σε trash talking, όπως όλοι θυμόμαστε από τον τελικό του Μουντιάλ 2006, όταν είχε προκαλέσει την αποβολή του Ζιντάν.

cb56434140032a5ed0ad1cd43cad21bf

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ: ΠΕΠΕ

Άξιος παρτενέρ του Ματεράτσι, ο εν ενεργεία αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υιοθετήσει το προφίλ του σκληρού και βρόμικου αμυντικού, προκαλώντας, όπως είναι λογικό, πολλές αντιπάθειες στο πρόσωπό του…

048117-pepe-real-madrid

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: ΠΑΟΛΟ ΜΟΝΤΕΡΟ

Έχουν… παράδοση οι Ιταλοί σε παίκτες… δολοφόνους. Ο πάλαι ποτέ αμυντικός της Γιουβέντους αρεσκόταν στο να ρίχνει αγκωνιές και σκαριές στους αντιπάλους, συνήθως ύπουλες, ώστε να μην τις έβλεπε ο διαιτητής.

CALCIO: SERIE A , INTER - JUVENTUS

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ: ΡΟΪ ΚΙΝ

Είναι τέτοια η φύση της θέσης που επιβάλλει τη σκληράδα, αλλά ο Κιν το είχε παρακάνει… Οι σκαριές και οι κλοτσιές εν ψυχρώ πήγαιναν σύννεφο και αλίμονο στους αντιπάλους που θα άνοιγαν βεντέτα μαζί του.

roy-keane-1407650129-1009586

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ: ΤΖΕΝΑΡΟ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

Ελάτε τώρα που δεν περιμένατε ποιος θα είναι σε αυτή τη θέση… Μια ανθρώπινη ωρολογιακή βόμβα στον αγωνιστικό χώρο που ήταν έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, ο Ιταλός μέσος τσακωνόταν με το παραμικρό και με οποιονδήποτε, αντικρίζοντας αρκετές φορές την κόκκινη κάρτα.

gattuso

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ: ΝΑΪΤΖΕΛ ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ

Είναι πιο… ήπιος χαρακτήρας από τους προαναφερθέντες, αλλά κι αυτός τρελαίνεται πολύ εύκολα και δεν διστάζει να ρίξει αντιαθλητικά χτυπήματα στους αντιπάλους του.

corredor

ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑ

Είναι η τρέλα προσωποποιημένη. Ένας μεγάλος επιθετικός που συνέδεσε το όνομά του με επίθεση σε φίλαθλο την ώρα του αγώνα. Η περίφημη κλοτσιά του είναι γνωστή τοις πάσι, ωστόσο στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι το έχει ξανακάνει πολλές φορές…

2015-01-25-cantona

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ: ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

Ή αλλιώς ο δράκουλας της Ουρουγουάης. Ή ο βρικόλακας… Ή “το μεγάλο δάγκωμα”. Η χαρά του οδοντίατρου. Βάλτε ό,τι άλλο θέλετε…

souarrss

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ

Ο επιθετικός της Τσέλσι είναι από εκείνα τα παιδιά που δεν χαμπαριάζουν. Θα μανουριάσει, θα κλοτσήσει, θα σπρωχτεί, θα κολλήσει πρόσωπο, γενικά είναι σαν εκείνους τους τύπους στις αλάνες που τρωγόντουσαν με τα ρούχα τους και έψαχναν την αφορμή για καυγά.

2651252_heroa

Ο ΠΑΓΚΟΣ

Όπως κάθε ομάδα, έτσι και η δική μας έχει τους αναπληρωματικούς της. Λογικό, καθώς όταν παίζεις ξύλο, θα φας και ξύλο και θα χρειαστείς αλλαγές και φρέσκα… πόδια και χέρια. Τη 18άδα λοιπόν συμπληρώνουν οι: Τζόι Μπάρτον, Πάολο ντι Κάνιο, Βίνι Τζόουνς, Μαρκ φαν Μπόμελ, Γκράεμ Σούνες, Πατρίκ Βιεϊρά.

Δείτε και το σοκαριστικό βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=_kPaOrn-Aec#t=200.008072

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή