Φέρντιναντ: “Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος στον κόσμο…”

492
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκτοξεύσει την καριέρα του, αποτέλεσε τον πιο ακριβό έφηβο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Ο τότε συμπαίκτης του, Ρίο Φέρντιναντ, παρακολούθησε όλη την πορεία του και είναι σε θέση να εκφράσει την άποψή του για το τι έχει ο Πορτογάλος και τον κάνει να ξεχωρίζει.

“Όταν είχε έρθει στη Γιουνάιτεντ, ήταν εμφανές το ταλέντο του, αλλά το παιχνίδι του διέκρινε ανωριμότητα και επιπολαιότητα. Έπεφτε κάτω συνεχώς, δεν έμπαινε γερά στις κόντρες και άφηνε ημιτελείς τις προσπάθειές του”, περιγράφει ο Άγγλος.

Ωστόσο τι άλλαξε και ο Κριστιάνο εξελίχθηκε στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου; “Είχε το μέταλλο, την επιθυμία να δουλέψει, ήταν εθισμένος με αυτό που έκανε”, τονίζει ο Φέρντιναντ. “Ήθελε από τότε να γίνει παγκόσμιος σταρ και δούλευε τόσο πολύ γι’ αυτό, ώσπου τα κατάφερε. Αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει”.

Μπορεί να ακούγεται αρκετά κοινότυπο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις και να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής. Και αυτό πιστεύει και επιβεβαιώνει και ο Ρονάλντο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή