Ένας θησαυρός ξεχασμένος στο γκαράζ της Ταμίκα Κάτσινγκς!

279

Μετά από 15 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο WNBA, ένα πρωτάθλημα (2012) και MVP της σεζόν (2012), αλλά και την κατάκτηση 4 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων με τις ΗΠΑ, η Ταμίκα Κάτσινγκς έπαιξε την Κυριακή το βράδυ, το τελευταίο της παιχνίδι με την Indiana Fever. Την ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο WNBA.

kns_patsummitt2-610x343

Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα για την 37χρονη απόφοιτο του Τενεσί και Νο.3 στο ντραφτ του 2001 καθώς αλλάζει σελίδα στη ζωή της. Καθαρίζοντας όμως το γκαράζ της, τα συναισθήματά της πολλαπλασιάστηκαν καθώς βρήκε μέσα στα πράγματά της ένα γράμμα από την προπονήτριά της στο κολέγιο.

Στις 25 Ιουλίου του 2002, όταν ήδη η Ταμίκα Κάτσινγκς έπαιζε στην Indiana Fever και είχε καθιερωθεί στην ελίτ του WNBA, η Πάτ Σάμιτ, η προπονήτριά της στο University Tennessee, της είχε γράψει ένα γράμμα. Έχει ιδιαίτερη αξία πλέον αφενός γιατί το βρήκε ξανά 15 χρόνια μετά έχοντας διαγράψει αυτή τη σπουδαία καριέρα, αφετέρου, γιατί η μέντορά της, από τον περασμένο Ιούλιο δεν βρίσκεται πια στη ζωή έχοντας ηττηθεί από τον μεγαλύτερο αγώνα που είχε δώσει στη ζωή της, απέναντι στη νόσο Αλτσχάιμερ.

Τι της είχε γράψει;

capture

Ταμίκα,

Ήταν σπουδαία που σε είδα, σε παρακολούθησα να παίζεις και που γευματίσαμε μαζί. Δείχνεις υπέροχη και το ξέρω καλά πως είσαι ευτυχισμένη που βρίσκεσαι πίσω στα παρκέ. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Να σκέφτεσαι της δύσκολες στιγμές που είχες και μία σπουδαία επαγγελματική καριέρα βρίσκεται μπροστά σου.

  Πατ.

WNBA: SEP 05 Fever at Dream

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή