Έφυγαν από την Πρέμιερ Λιγκ και… απογειώθηκαν!

1154
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αν όχι το δυσκολότερο, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ελάχιστοι είναι οι παίκτες που καταφέρνουν να σταθούν και να καθιερωθούν. Από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν περάσει πολλοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο κάποιοι από αυτούς συνάντησαν δυσκολίες στην προσαρμογή τους και δεν έπιασαν τελικά. Έτσι έφυγαν και πήγαν σε άλλο πρωτάθλημα, όπου έδειξαν ποιοι είναι και πρωταγωνίστησαν. Ας δούμε κάποιους από αυτούς…

ΙΑΓΚΟ ΑΣΠΑΣ

aspas

Ο Ισπανός πέρασε από τη Λίβερπουλ, έπαιξε σε 15 ματς σκοράροντας μόνο 1 γκολ και απογοήτευσε. Δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη, όπου και πάλι δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, και εντέλει πουλήθηκε στη Θέλτα, με την οποία πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα της Μπαρτσελόνα. Επίσης, κλήθηκε και στην εθνική Ισπανίας με την οποία πέτυχε και ένα γκολ κόντρα στην Αγγλία.

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ – ΕΝΤΙΝ ΤΖΕΚΟ

dzeko-and-salah-at-roma

Τους αναφέρουμε μαζί, καθώς τώρα ανήκουν στην ίδια ομάδα, τη Ρόμα. Ο Αιγύπτιος έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τσέλσι, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες, τις οποίες δεν δικαίωσε. Μια από τα ίδια και για τον Βόσνιο σέντερ φορ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη σκιά του Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Οι δυο τους τώρα στη Ρώμη συνθέτουν ένα φονικό δίδυμο και είναι υπεύθυνοι για την πολύ καλή πορεία των “τζιαλορόσι”.

ΑΝΧΕΛ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

420618-angel-di-maria-psg-clb-700

Το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συνοδεύτηκε από επιτυχία. Έπαιξε σε πολλά ματς, όμως κατάφερε να δείξει μόνο δείγματα από το σπουδαίο ταλέντο του, κάτι που δεν είναι αρκετό για να σταθεί κάποιος στην Πρέμιερ Λιγκ. Αντιθέτως, όταν ο Αργεντινός μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, βρήκε τον χαμένο του εαυτό και θύμισε σε όλους μας τον μεγάλο παίκτη που θαυμάσαμε στη Ρεάλ Μαδρίτης…

ΡΑΝΤΑΜΕΛ ΦΑΛΚΑΟ

radamel-falcao-monaco-falcao_3757551

Αναδείχθηκε στην Πόρτο, απογειώθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία. Αρχικά στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ και εν συνεχεία στο Λονδίνο για την Τσέλσι, ο Κολομβιανός σέντερ φορ απογοήτευσε παντελώς φίλους και… εχθρούς, καταλήγοντας εντέλει στη Μονακό, όπου ξαναβρήκε το φονικό του ένστικτο!

ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

mario-balotelli-europa-league-goal

Προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τις εμφανίσεις του στην Ίντερ, ωστόσο αυτός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά τη μέτρια απόδοσή του, η Λίβερπουλ τον απέκτησε, ωστόσο απογοήτευσε και λόγω του ασταθούς χαρακτήρα του, ο οποίος δεν θα συμβάδιζε ποτέ με έναν Γερμανό προπονητή όπως ο Γιούργκεν Κλοπ. Τώρα συνεχίζει την καριέρα του στη Νις, με την οποία δείχνει να αναγεννιέται, αφού έχει σκοράρει 6 γκολ και έχει συμβάλει σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή