«Δώσε ρε άμπαλε να μπει το γκολάκι», και άλλες τέτοιες γραφικότητες!

253

Το Σάββατο ξεκίνησε και το ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι όλες οι λίγκες που αφορούν τον Έλληνα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η χαρά του κάθε άντρα να βλέπει συνεχόμενα 90λεπτα μπάλας είναι συνήθεια πλέον. Όμως, υπάρχουν και στιγμές που μας ενοχλούν στο ποδόσφαιρο.

1. Να βλέπουμε καθυστερήσεις…καθυστερησεις

Αλήθεια. Δεν είναι πολύ ενοχλητικό; Να βλέπεις έναν αγώνα να είναι 1-0 για παράδειγμα και η ομάδα που χάνει να πιέζει σαν τρελή. Και με το που γράψει το χρονόμετρο 80’ να ξεκινούν οι καθυστερήσεις. Να βλέπεις του παίκτες να πέφτουν συνέχεια κάτω, να κάνει ο τερματοφύλακας μία ώρα για το ελεύθερο και άλλα τέτοια που σε κάνουν να θες να σπάσεις την τηλεόραση.

2. Να βάζει γκολ το φαβορί και χαλαρώνεικοιμαται

Να παίζει για παράδειγμα Ολυμπιακός-Κέρκυρα ή Παναθηναϊκός-Κέρκυρα ή οτιδήποτε ρε παιδί μου, να βάζει ένα γκολ στο 20’ και από εκεί και πέρα να μην κάνουν φάση. Να μπαίνει και ένα γκολ στο 70’ για να κλειδώσει το ματς και έπειτα το χάος… Πώς να μην κοιμηθείς μετά;

3. Το “θέατρο” σε τετ α τετ!divesouarez

Απίστευτο πράγμα που ποτέ δεν το κατάλαβα. Να βγαίνει ο επιθετικός μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα και ξαφνικά να πέφτει κάτω μόνος του. “Πλάσαρε αγόρι μου να τελειώνουμε”!

4. Η πάσα στον τερματοφύλακαpasatermatofylaka

Να είναι ο αμυντικός με την μπάλα στα πόδια του, να έχει το χαφ δεξιά ή αριστερά ελεύθερο και ξαφνικά να γυρνάει να την δώσει στον τερματοφύλακα. “Γιατί αγόρι μου; Μπροστά η μπάλα”, ακούς να φωνάζουν όλοι και με το δίκιο τους…

5. Η κλήρωση στους “16” ή τους “8”ronaldo

Πόσο κρίμα είναι να περνάει με υπερπροσπάθεια η Ανόρθωση για παράδειγμα και να πέφτει στους “16” με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ρε τύχη, ευνόησε την λίγη να πέσει αξιοπρεπέστατη…

6. Τα συνεχόμενα φάουλdiaitits

Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι διαιτητές που είναι εκνευριστικοί. Συνέχεια “φρουτ” και “φρουτ”! Ήμαρτον. Άσε το παιχνίδι λίγο να παιχτεί…

7. Ο άμπαλος που κάνει λόμπαampaloslompa

Και βλέπεις το παιχνίδι να είναι 1-0 ή 2-1 για παράδειγμα και η ομάδα που χάνει να βγαίνει τετ α τετ. Λες “τώρα θα έχει πάλι ενδιαφέρον το παιχνίδι”. Και ξαφνικά οι σκέψεις σου γκρεμίζονται, αφού βλέπεις τον άμπαλο να κάνει λόμπα και να στέλνει την μπάλα στα… πουλιά.

8. Οι πανηγυρισμοί raul

Βάζει ο άλλος γκολ και πηγαίνει απευθείας και δείχνει τα επίσημα. “Πανηγύρισε αγόρι μου με τον κόσμο. Τόσες χιλιάδες κόσμος ήρθε να σε δει”.

9. Σε ντέρμπι το 0-0realbarca

Αλήθεια πόσο ξενέρα είναι; Να βλέπεις Ρεάλ-Μπάρτσα και να μην μπαίνει γκολ. Ή ακόμα χειρότερο. Να έχεις ξενυχτίσει για το Μπόκα-Ρίβερ στην Αργεντινή και να είναι “σούπα” ματς χωρίς φάση.

10. Τετ α τετ και δεν δίνειςτετατετ

Να βγαίνει ο άλλος τετ α τετ με συμπαίκτη του δίπλα και να μην την δίνει με τίποτα. Να το κάνει στο τέλος και να στέλνει την μπάλα άουτ. “Δώστη αγόρι μου δίπλα να βάλουμε το γκολάκι”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή