Δίνει 40 εκατ. λίρες για χαφ ο Μουρίνιο!

731
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά κανονικά, με τους διοικούντες και τον Ζοσέ Μουρίνιο να ενδιαφέρονται για ό,τι καλό κυκλοφορεί στις θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Ειδικά για χαφ ο Πορτογάλος έχει πολλούς παίκτες στη λίστα του και ήδη έχει κλείσει τον Νεμάνια Μάτιτς από την Τσέλσι.

Όμως, ο παίκτης που έχει… καψουρευτεί ο Μουρίνιο και αγωνίζεται στο κέντρο, είναι άλλος… Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν είναι ο χαφ που έχει βάλει στο μάτι εξαρχής ο “special one” και ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή των προτιμήσεών του. Μάλιστα, φαίνεται να επικοινώνησε και με τους εκπροσώπους του Βέλγου διεθνούς για να τους εκφράσει την πρόθεσή του να τον πάρει στο Μάντσεστερ.

Σε αυτές τις συζητήσεις φέρεται να έπεσε στο τραπέζι και το ποσό των 40 εκατ. λιρών που θα εισπράξει η Ρόμα αν δώσει τη συγκατάθεσή της. Όσον αφορά τις απολαβές του 29χρονου, αυτές θα φτάσουν μέχρι και τις 120.000 λίρες την εβδομάδα! Ποσά που αν ισχύουν, είναι άκρως δελεαστικά, ειδικά για τον παίκτη, ο οποίος με μια ανάρτησή του στο instagram έδωσε συνέχεια στις φήμες, αφού παρουσιάζεται σκεπτικός όσον αφορά κάτι που ετοιμάζει…

Πάντως, τα 40 εκατ. δεν είναι λίγα και αν η Γιουνάιτεντ τα έδωσε για να πάρει τον Μάτιτς, δύσκολα θα στραφεί σε τέτοιον παίκτη ξανά και μάλιστα με το ίδιο ποσό. Το αν το ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport” θα επιβεβαιωθεί ή όχι, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Τη σεζόν 2016-17 ο Ναϊνγκολάν έπαιξε σε 51 ματς της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 14 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή