Δεν σκέφτηκε καν όταν τον ρώτησαν για τον καλύτερο

6984

Έχει παίξει για αρκετά χρόνια ως αντίπαλός του, αλλά και ως συμπαίκτης του! Μαζί και στην εθνική Ιταλίας και γενικότερα από μικρά παιδιά έχουν… κοινή πορεία. Και φυσικά, ο ένας έχει τον σεβασμό του άλλου και τα χρόνια που έπαιζαν ακόμα και ως αντίπαλοι.

Ο λόγος για τον Αντρέα Πίρλο και τον Μπουφόν.

Όταν λοιπόν ρώτησαν τον Ιταλό μέσο για το ποιον ποδοσφαιριστή θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, ο ίδιος δεν το σκέφτηκαν καν και απάντησε: “Ο Μπουφόν για εμένα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου, στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παίζουμε μαζί από 16 ετών”!

Σχέση ζωής…

Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους έπαιζαν μαζί στην εθνική Ιταλίας από το 2002 ως το 2015. Για 13 ολόκληρα χρόνια. Έχουμε κατακτήσει το Μουντιάλ, ενώ έχουν αγωνιστεί και στην Γιουβέντους αμφότεροι για 4 έτη. Από το 2011 ως το 2015, αφού ο Πίρλο στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ πιο πριν ήταν στη Μίλαν. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μία σχέση ποδοσφαιρικής ζωής. Και φυσικά, ο ένας σέβεται τον άλλον όπως είπαμε και παραπάνω. Και χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για δύο παίκτες κορυφαίου επιπέδου, με τον Μπουφόν να έχει τον σεβασμό όλων. Άρα, το γεγονός ότι τον θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου, δεν είναι μόνο επειδή οι δυο τους είναι φίλοι. Αλλά επειδή, έχει ζήσει κορυφαίους τερματοφύλακες από κοντά και απλώς, έχει ξεχωρίσει αυτόν! pirlo-buffon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή