Δεν χάνουν ούτε με… αίτηση!

476
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου οδεύουμε στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς τα πάνε οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ειδικά αν κοιτάξουμε τις ήττες που έχουν κάνει κάποιες από αυτές, θα εκπλαγούμε, αλλά θα καταλάβουμε γιατί τα πάνε τόσο καλά…

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι πρώτη στην Μπουντεσλίγκα με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και κατέχει το ρεκόρ των λιγότερων ηττών στην Ευρώπη, αφού έχει μόλις δύο! Η μία ήταν στις 19/11/2016 με 1-0 από την Ντόρτμουντ και η δεύτερη στις 4 Απριλίου 2017 από τη Χόφενχαϊμ με 1-0 και αυτή.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η μικρομεσαία αυτή γερμανική ομάδα είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, 15 πόντους πίσω από την κορυφή, αλλά έχει υποστεί μόλις 3 ήττες! Βέβαια έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (13), ωστόσο αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, καλύτερα να μην το χάσεις…

ΝΙΣ

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται στην τρίτη θέση του Σαμπιονά, 6 βαθμούς πίσω από τις δύο πρωτοπόρους, Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα η Νις έχει να επιδείξει μόλις δύο ήττες, όσες και η Μπάγερν Μονάχου, αλλά με 11 ισοπαλίες!

ΜΟΝΑΚΟ

Μία ήττα παραπάνω έχει και η εντυπωσιακή φέτος Μονακό, η οποία πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, καθώς πάει για την κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει χάσει μόλις 3 φορές στη Λιγκ 1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρωτοπόρος, έστω και στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, είναι και η Ρεάλ, η οποία έχει υποστεί μόλις 3 ήττες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, κάτι που της έχει επιτρέψει να αισιοδοξεί βάσιμα για τον τίτλο στην Ισπανία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Μπορεί να μην τα έχει πάει όσο καλά θα ήθελε και θα περίμεναν όλοι, ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις 3 φορές στον φετινό μαραθώνιο της Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια είναι πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες, αφού έχει 12!

ΤΟΤΕΝΑΜ

Τα φοβερά μωρά του Ποκετίνο τρελαίνουν και φέτος κόσμο στην Αγγλία, αφού έχουν καταφέρει να αγχώσουν την Τσέλσι στην κούρσα για την κούπα του πρωταθλητή. Η Τότεναμ έχει υποστεί την ήττα μόλις 3 φορές στη φετινή Πρέμιερ και στοχεύει στην κορυφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή