Χωρίς έλεος και στους συμπαίκτες σου

708

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι κωλόπαιδα, εγωκεντρικοί και προσπαθούν να φανούν αυτοί μόνο, μειώνοντας με κακό τρόπο τους άλλους. Υπάρχουν και παίκτες που θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες τους για να δείξουν την ανωτερότητά τους. Και υπάρχουν και οι παίκτες που φέρνουν τους συμπαίκτες τους σε δύσκολη θέση, άθελά τους, απλά επειδή είναι πολύ καλοί.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Μέσι…

Και τι εννοώ; Αν δείτε το βίντεο παρακάτω θα καταλάβετε. Ο Μέσι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα φέρει τον συμπαίκτη του σε δύσκολη θέση επειδή θέλει να τον μειώσει. Αντίθετα. Έχει αποδείξει ότι προτιμάει πολλές φορές να τους κάνει μάγκες, αφού πλέον όλοι ξέρουμε τι μπορεί να καταφέρει. Πλέον δεν τον ενδιαφέρει τόσο το ατομικό του επίτευγμα, αλλά το καλό της ομάδας. Αλλά ξέρει τόσο πολλή μπάλα, που πολλές φορές μπορεί να ξεφτιλίσει και τους ίδιους του τους συμπαίκτες. Άθελά του ή για… πλάκα.

Και πραγματικά, βλέποντας αυτό το σύντομο βίντεο, σκέφτηκα για μία στιγμή, πόσο δύσκολα θα πρέπει να περνούν οι συμπαίκτες του. Τι ποδιές και τι ντρίμπλες θα τρώνε;

Για σκεφτείτε το…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή