«Από παιδί αλκοόλ, κόκα στα 11 μου»!

677

Γνωστό τοις πάσι είναι πως ο Μάικ Τάισον είχε μεγάλο πρόβλημα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ξέφυγε ουκ ολίγες φορές εκτός και εντός των ρινγκ εξαιτίας της επήρειας στην οποία βρίσκονταν και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να απεξαρτηθεί.

Οι πληροφορίες που έρχονται πλέον στο φως της δημοσιότητας από τον ίδιο, μέσα από την αυτοβιογραφία του «The Undisputed Truth by Mike Tyson» είναι ανατριχιαστικές καθώς ο ίδιος αποκαλύπτει πως αγωνίζονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το πλέον σοκαριστικό βέβαια είναι άλλο. Ο Τάισον αναφέρει πως οι γονείς του από μικρή ηλικία που βρίσκονταν ο ίδιος, του έδιναν να πίνει αλκοόλ, ενώ μόλις στα 11 του χρόνια είχε δοκιμάσει κοκαΐνη.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο ίδιος ο θρύλος του boxing το 2000 αντιμετώπισε τον Λου Σαβάρες στην Σκωτία όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών που είχε λάβει λίγα λεπτά πριν ανέβει στο ρινγκ.

Το 2000 μάλιστα είχε βρεθεί θετικός σε χρήση μαριχουάνας ύστερα από τον αγώνα του με τον Άντριου Γκολότα πληρώνοντας 200.000 δολάρια πρόστιμο, ενώ το 2002, βρίσκονταν υπό την παρενέργεια κοκαΐνης, όταν στην συνέντευξη Τύπου με τον Λένοξ Λούις πιάστηκαν στα χέρια στον «αέρα», με τον Τάισον να τον δαγκώνει στο πόδι.

Ο Μάικ Τάισον αποκαλύπτει πλέον πως από το 1989 βρίσκονταν στους αγώνες του υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ για το αν αναρωτιέστε πως γλίτωνε από τους ελέγχους που υποβάλλονταν, ο ίδιος απαντάει…

«Η ομάδα μου είχε πάντα μαζί της ένα ανδρικό «καθαρό» μόριο το οποίο το εφάρμοζα πάνω μου ώστε να το δείγμα ούρων να είναι καθαρό. Μία φορά με πιάσανε καθώς δεν πρόλαβαν να μου φέρουν τον εξοπλισμό εγκαίρως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή