Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ρομαντικός

454

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας και όχι μόνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την Ρεάλ Μαδρίτης και το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και να αποχωρήσει από την “βασιλίσσα της Ευρώπης”. Η αλήθεια είναι ότι πέτυχε πολλά. Πήρε πολλές κούπες και γενικότερα ίσως μπορεί να πει κανείς ότι ο κύκλος του έκλεισε σε αυτόν τον σύλλογο. Αλήθεια, όμως, που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος;

Ο ρομαντισμός…

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν… ρομαντικός θα επέστρεφε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά. Όμως, για να είμαστε ρεαλιστές, η Σπόρτινγκ δεν μπορεί να καλύψει τον Πορτογάλο. Σε κανέναν τομέα. Οικονομικό θες να σκεφτείς; Από θέματα υποδομών θες να το πάρεις; Σε όλα.

Όμως, δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ…

Υπάρχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία επίσης πέτυχε πολλά. Ουσιαστικά από τους “κόκκινους διάβολους” έκανε την αρχή. Εκεί έφτιαξε το όνομά του και στο Μάντσεστερ κατάφερε να γίνει γνωστός. Ήταν ο σύλλογος που του έδωσε το… βήμα για να δείξει τι πραγαμτικά μπορεί να καταφέρει.

“ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ”

Αυτή την ατάκα την είχε πει παλαιότερα και τώρα ίσως είναι η μεγάλη του ευκαιρία να την κάνει πράξη.

Συμβόλαιο καλό μπορεί να βρει στην ομάδα του Μουρίνιο. Ίσως όχι με ένα υπέρογκο ποσό όπως ακούγεται, αλλά σίγουρα μπορεί να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Και ξαναλέμε. Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… ρομαντικός, τότε σίγουρα το συμβόλαιο δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή του.

Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που κάνω κάθε φορά που βλέπω θέματα στο εξωτερικό με το θέμα της ανανέωσης του Πορτογάλου. Σκέφτομαι την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ και τον ίδιο να την… κάνει ξανά μεγάλη, όπως την είχε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον…alex-ferguson-cristiano-ronaldo-messi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή