Αγκουέρο – Ιμπραχίμοβιτς σημειώσατε διπλό!

120

Ανέκαθεν το αγγλικό πρωτάθλημα παρουσίαζε τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά φέτος υπάρχει ένας λόγος παραπάνω.

Η μάχη στο Μάντσεστερ αναμένεται να φτάσει μέχρι τέλους, αφού ο Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Σίτι, θέλει να αποδείξει την ανωτερότητα του και ότι είναι ο προπονητής των επιτυχιών. Από την άλλη, ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ, επιθυμεί την επιστροφή του στις κούπες, θέλοντας να διαψεύσει αυτούς που τον θεωρούν «τελειωμένο» έπειτα από την καταστροφική-περσινή χρονιά με την Τσέλσι.

Όμως, το ενδιαφέρον δεν θα είναι μόνο στους δύο κόουτς. Αλλά θα υπάρξει τεράστια… μάχη και για την θέση του πρώτου σκόρερ. Και αναφερόμαστε στον Αγκουέρο και τον Ιμπραχίμοβιτς, που αγωνίζονται σε Σίτι και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην κορυφή και στο ξεκίνημα τους το έχουν καταφέρει, έχοντας πετύχει από 3 γκολ ο καθένας.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το πότε οι δύο παίκτες είχαν συνυπάρξει ξανά στο ίδιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, είχε γίνει το 2009-10 όταν ο Αγκουέρο έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ζλάταν στην Μπαρτσελόνα.

Τότε, οι «μπλαουγκράνα» είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 16 τέρματα. Ο Αγκουέρο εκείνη τη χρονιά είχε τελειώσει με 12 τέρματα. Και φέτος, θέλει να πάρει την δική του εκδίκηση. Να τερματίσει αυτός πάνω από τον Σουηδό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως, η πρώτη τους μάχη το 2009-10 ήταν κερδισμένη από τον Ζλάταν, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι έπαιζε σε πολύ ανώτερη ομάδα με παικταράδες δίπλα του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή