Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος στράικερ για τον Μπουφόν!

3456

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν απάντησε στο ερώτημα «ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος στράικερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο» και πραγματικά η απάντησή του ξάφνιασε πολύ κόσμο. Αναφέρθηκε σε έναν παίκτη που δύσκολα θα μάντευαν οι περισσότεροι.

Θα περίμενε κανείς ο Μπουφόν να επιλέξει, τον Σέρχιο Αγκουέρο, τον Λουίς Σουάρες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον Ντιέγκο Κόστα ή τον Λιονέλ Μέσι. Αλλά κανείς από αυτούς δεν ήταν στην απάντηση του θρυλικού γκολκίπερ της Γιουβέντους.

process

Ο Ιταλός πορτιέρο διάλεξε έναν επιθετικό που αγωνίζεται στη Serie A, ωστόσο και πάλι δεν είναι ο συμπαίκτης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 13 γκολ σε 23 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας.

process-1

Ποιος είναι ο πλέον επικίνδυνος επιθετικός αυτή τη στιγμή κατά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν; Ο Έντιν Ντζέκο. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και νυν της Ρόμα έχει σκοράρει 18 γκολ σε 24 συμμετοχές φέτος με τους Ρωμαίους και αυτήν τη στιγμή είναι τρίτος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα με 13 γκολ.

«Έχει ταιριάξει πολύ καλά στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και τα καταλαβαίνει άριστα. Είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός αυτήν τη στιγμή» ήταν τα λόγια του Μπουφόν.

process-2

Ο Βόσνιος επιθετικός έχει σκοράρει 72 γκολ σε 189 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ πέρσι είχε 10 γκολ σε 39 συμμετοχές. Φέτος είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και ήδη έχει 18 γκολ σε 24 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή