Αυτοί που μισούν το θέατρο στο ποδόσφαιρο

1939

Αλήθεια… Πόσες φορές έχετε πει, καθώς βλέπετε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, “μα γιατί έπεσε ρε γαμώτο”; Εγώ προσωπικά πολλές.

Βλέπω έναν παίκτη να περνάει τον έναν αμυντικό μετά τον άλλο και στο τέλος να πέφτει ενώ μπορεί (φανερά) να κρατηθεί όρθιος. Πέφτει γιατί ο μοναδικός σκοπός του είναι να πάρει το φάουλ ή το πέναλτι, ή να δεχτεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος παίκτης.

Υπάρχουν, όμως, και ποδοσφαιριστές που δεν το κάνουν αυτό. Και σε αυτούς αξίζει ένα μεγάλο respect! Γιατί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι και το θέαμα. Και όχι τον “τζέρτζελο” και το “φρου φρου”. Και για εμένα το σημαντικοτέρο: Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Θεωρώ ότι, εκτός των παραπάνω λόγων, αρκετοί ποδοσφαιριστές πέφτουn και από έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους. Γιατί νομίζουν ότι δεν θα καταφέρουν κάτι θετικό αν συνεχίσουν με την μπάλα στα πόδια. Και γι’ αυτό θεωρώ ότι οι παίκτες που θα δείτε στο βίντεο, αξίζουν τον σεβασμό όλων. Γιατί πρώτον: Κάνουν το παιχνίδι καλύτερο. Δεύτερον: Έχουν σιγουριά στα πόδια τους.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZzEkpU4ZLs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή