Αυτά μόνο ο Κριστιάνο και ο Ζλάταν!

1005
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τι μπορεί να πει και να γράψει κανείς για αυτούς τους δύο; Ο ένας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, μαζί με τον Μέσι, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οδηγεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την εθνική Πορτογαλίας, σε τίτλους και διακρίσεις. Ο άλλος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έχει φορέσει μερικές από τις πιο βαριές φανέλες και, αν και έχουν περάσει τα χρόνια, συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα με όλους τους τρόπους και να σηκώνει τρόπαια σε όποια ομάδα και να παίζει.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τους μεγαλείο, τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τους και το γεγονός ότι και οι δύο φόρεσαν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους δύο αυτούς παικταράδες ενώνει και ένα σπάνιο στατιστικό. Κάτι που μόνο αυτοί οι δύο έχουν καταφέρει, στη μοντέρνα εποχή του αγαπημένου μας αθλήματος. Κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου συχνά και προκαλεί δέος, σοκ και έκπληξη σε όσους το μαθαίνουν…

Ο Ρονάλντο και ο Ιμπραΐμοβιτς, λοιπόν, είναι οι μοναδικοί παίκτες της σύγχρονης εποχής που έχουν σκοράρει σε όλα τα λεπτά ενός παιχνιδιού! Ναι, καλά διαβάσατε, έχουν βάλει γκολ σε κάθε στιγμή του ματς, από το 1ο λεπτό μέχρι το 90ό. Είναι κάτι πολύ σπάνιο και δεν ξέρουμε, λόγω ελλιπών στοιχείων, αν έχει γίνει κάτι ανάλογο και στα παλιότερα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος έχει σκοράρει 22 φορές στο 90ό λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι είναι παίκτης της τελευταίας στιγμής, που παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και δηλώνει “παρών” όταν η μπάλα… καίει. Και ο Σουηδός δεν πάει πίσω, αφού είναι αμέτρητες οι φορές που έχει βρει δίχτυα στα τελευταία λεπτά του ματς, σώζοντας την ομάδα του από ήττα ή χαρίζοντας τη νίκη.

Αναμφίβολα ένα στοιχείο που δεν γνωρίζαμε για τους δύο αυτούς αστέρες, που προκαλεί εντύπωση και θαυμασμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή