5 τύποι που κάνουν τον Ασένσιο να ντρέπεται…

1385
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ο Μάρκο Aσένσιο είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Νεαρός σε ηλικία, με τεράστιο ταλέντο και προοπτικές να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Όμως, έχασε την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για έναν αστείο λόγο. Καθώς… ξύριζε τα πόδια του, κόπηκε και από την πληγή έπαθε μόλυνση! Ναι, γι’ αυτό δεν έπαιξε… Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν οι παίκτες κυριολεκτικά μάτωναν τη φανέλα, παίζοντας με σπασμένα χέρια, πόδια και κεφάλια. Παρακάτω θα δείτε μερικούς παλιούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα κάνουν τον πιτσιρικά της Ρεάλ να κοκκινίσει από ντροπή…

ΜΠΕΡΤ ΤΡΑΟΥΤΜΑΝ

Το 1956, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπιζε την Μπέρμιγχαμ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γερμανός τερματοφύλακας των “πολιτών” έσπασε τον λαιμό του σε μια φάση, αλλά συνέχισε να παίζει, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 3-1. Λίγες μέρες μετά οι γιατροί του είπαν ότι ήταν πολύ τυχερός που ζούσε!

ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΠΙΡΣ

Το 1999 ο τότε άσος της Γουέστ Χαμ έσπασε το πόδι του σε ένα ματς με τη Γουότφορντ. Στο ημίχρονο δεν είπε τίποτα γιατί δεν ήθελε να βγει αλλαγή και να μη βοηθήσει την ομάδα του!

ΠΟΛ ΙΝΣ

Η Ιταλία φιλοξενούσε στο “Ολίμπικο” την Αγγλία, στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 1998. Οι Άγγλοι ήθελαν έστω την ισοπαλία για να προκριθούν και ο Πολ Ινς κυριολεκτικά έπαιξε με αίματα πάνω του, αφού σε μια φάση άνοιξε το κεφάλι του!

ΤΕΡΙ ΜΠΟΥΤΣΕΡ

Πάλι Άγγλος παίκτης αψηφά τον πόνο. Ο Μπούτσερ, στο ματς της Εθνικής του με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το 1989, αποκόμισε μια… ανοιχτή πληγή στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα κάθε φορά που έπαιρνε κεφαλιά, να… ανοίγει περισσότερο! Γεμάτος αίματα δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει από το γήπεδο…

ΦΡΑΝΤΣ ΜΠΕΚΕΝΜΠΑΟΥΕΡ

Ο Γερμανός μύθος είχε βγάλει τον ώμο του στον ημιτελικό με την Ιταλία, στο Μουντιάλ του 1970, όμως έπαιξε και στα 120 λεπτά του ματς! Με το χέρι του δεμένο, δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Γερμανία να αποφύγει την ήττα με 4-3, όμως η αυτοθυσία του πέρασε στην ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή