5 ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο Μουρίνιο

2352

Η αλήθεια είναι ότι ο Μουρίνιο έχει ακούσει πολλά. Ειδικά από το τελευταίο του πέρασμα από την Τσέλσι, όπου απέτυχε. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να του προσάψει ότι δεν “βγάζει” παίκτες. Και η ιστορία το έχει… δείξει.

Δείτε 5 ποδοσφαιριστές που πλέον είναι αστέρια, έχοντας αναδειχτεί μέσω του Πορτογάλου τεχνικού…

Χεσέ Ροντρίγκες

Real Madrid's forward Jese Rodriguez Ruiz gestures during the Trophy Teresa Herrera football match Deportivo La Coruna vs Real Madrid on August 29, 2013 at Riazor stadium in Galicia's La Coruna, northwestern Spain. Real won the match 4-0. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)

Ο Ισπανός ήταν “αποκάλυψη” του Μουρίνιο. Έπαιξε για πρώτη φορά στον αγώνα με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι το 2011. Στην Ισπανική Λίγκα έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2012 και είχε περάσει στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η αλήθεια είναι ότι με τον Αντσελότι ήταν πιο ενεργός και από τότε είναι σημαντικό μέλος της ομάδας!

Αλβάρο Μοράτα

Juventus' Alvaro Morata celebrates after scoring against Empoli during their Italian Serie A soccer match at Castellani stadium in Empoli November 1, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)

Αν δεν τον είχε βρει ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ήταν το αστέρι που είναι σήμερα. Το 2012 τον πήρε στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και από τότε ο Ισπανός έχει συνεχόμενα ανοδική πορεία.

Ζούμα

Kurt Zouma of Chelsea, No5, celebrates with Gary Cahill after scoring against Watford

Ο νεαρός Γάλλος πήγε από την Σεντ Ετιέν στην Τσέλσι με 12 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο, με τον Μουρίνιο να τον πιστεύει ιδιαίτερα. Μάλιστα και έπειτα από την αποχώρησή του ο Ζούμα έπαιζε υπό τις οδηγίες του Χίντινγκ.

Ραφαέλ Βαράν

raphael_varane

Όταν ο Μουρίνιο ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δώσει ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής στον Βαράν. Τότε ήταν στην ηλικία των 18 ετών, αλλά ο Βαράν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων.

Πετρ Τσεχ

petr-cech-chelsea1

Το 2004 ο Μουρίνιο πήγε στην Τσέλσι έχοντας πάρει Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο. Στις μεταγραφές που είχε κάνει, είχε διαλέξει και τον Πετρ Τσεχ. Έναν… άγνωστο τερματοφύλακα εκείνη την εποχή που έπαιζε στη Ρεν. Τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί στην ιστορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή