5 παικταράδες που δεν κράτησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα

3698

Μπορεί να είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές του κόσμου αυτή την στιγμή, αλλά και αυτός έχει κάνει μεγάλη λάθη στην καριέρα του. Κάποια από αυτά τα έχει παραδεχτεί και κάποια άλλα δεν τα έχει σχολιάσει καν. Σας παρουσιάζουμε 5 ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε την πόρτα της εξόδου, ενώ δεν το φανταζότανε κανείς.

Ροναλντίνιοronaldinho-barcelona

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έπαιξε ποτέ στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα. Ο Ροναλντίνιο κατάφερε με την ομάδα των “μπλαουγκράνα” να πάρει δύο σερί πρωταθλήματα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε στην ομάδα ο “Ρόνι” δεν παρέμεινε εκεί. Έφυγε για τη Μίλαν, με τον Ισπανό προπονητή να μην κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, αντιθέτως…

Σαμουέλ Ετόmaxresdefault-6

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα να είδε τον Σαμουέλ Ετό να βοηθάει την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 και να δημιουργεί φοβερή τριπλέτα μαζί με Ανρί και Μέσι, αλλά μετά το τέλος της σεζόν ο επιθετικός πουλήθηκε στην Ίντερ. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι και οι οπαδοί της Μπάρτσα ακόμα σήμερα, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν γίνει στην ιστορία του συλλόγου…

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτςbarcelona-2009_10-2-950_523c

Όταν ο Ετό έφυγε από την Μπαρτσελόνα για την Ίντερ, αποκτήθηκε από τους “μπλαουγκράνα” ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Μπορεί ο Σουηδός να μην είχε την σούπερ χρονιά με τους Ισπανούς, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα ούτε που σκέφτηκε μία δεύτερη… ευκαιρία και τον “έστειλε” απευθείας.

Γιάγια Τουρέ

VALENCIA, SPAIN - MAY 13: Toure Yaya of Barcelona celebrates the first goal during the Copa del Rey final match between Barcelona and Athletic Bilbao at the Mestalla stadium on May 13, 2009 in Valencia, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Αν και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τότε ο Τουρέ άρχισε να χάνει την θέση του. Και έτσι, αποχώρησε με προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι. Και εκεί, στην αγγλική ομάδα δεν αποτελούσε βασικό μέλος της ομάδας, αν και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα αρχίζει να τον εμπιστεύεται.

Ντέκοdsc_3189-v1406326140

Δεν χρειάζεται να πεις και να γράψεις πολλά λόγια για τον Ντέκο. Ο Πορτογάλος μέσος ήταν ένας από τους κορυφαίους της εποχής του και μαζί με Τσάβι και Ινιέστα έκαναν ό,τι ήθελαν στη μεσαία γραμμή. Κατέκτησαν τα πάντα, αλλά όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε στην ομάδα, ο Ντέκο πήγε στην Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή