Πίνο: Ο τέλειος αντι-επαγγελματίας

Όσοι έχουν παρακολουθήσει λίγο τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έχει βγάλει το Κολομβιανό ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός.

258

Όσοι έχουν παρακολουθήσει λίγο τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έχει βγάλει το Κολομβιανό ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός. Επίσης, όσοι έχουν παρακολουθήσει λίγο παραπάνω τον Πίνο, θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν από τους κορυφαίους προβληματικούς χαρακτήρες και το μόνο που έκανε τέλεια ήταν να δημιουργεί θέματα σε όποια ομάδα και να ήταν… 

“Είχα ένα πολύ μεγάλο ξεκίνημα στην καριέρα μου, φτάνοντας στη Μονακό μόλις 19 ετών, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα λάθη, νομίζω ότι, αν ήμουν σωστός επαγγελματίας, θα είχα παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες.

Έρχεται κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο όπου όλες οι ομάδες σε αγαπούν αλλά όταν χτυπάς τις πόρτες για να σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, τότε συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πολλοί σύλλογοι με αγάπησαν και άλλοι δεν με άντεχαν, όχι λόγω του ποδοσφαίρου αλλά λόγω της συμπεριφοράς μου.

Νομίζω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας. Όταν βλέπω όλους τους παίκτες που ξεκίνησαν μαζί μου και που πέτυχαν με πιάνει νοσταλγία. Υπάρχουν πολλοί που πρέπει να παραδειγματιστούν από παίκτες που έχουν κάνει καλά πράγματα όπως ο Φαλκάο και να μάθουν από τα λάθη που έκαναν άλλοι.

Χουάν Πάμπλο Πίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή