Ντι Νατάλε: Η συζήτηση με τον γιο του και την γυναίκα του

1540
Ντι Νατάλε: Η συζήτηση με τον γιο του και την γυναίκα του

Όταν σου λένε για την Ουντινέζε σίγουρα το μυαλό σου πηγαίνει απευθείας στον Αντόνιο Ντι Νατάλε. Ο μεγάλος αρχηγός και η σημαία του ιταλικού συλλόγου, έχει γράψει την δική του ιστορία σε αυτή την πόλη και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι. Με την ιστορία του να δείχνει, ότι αυτή η αγάπη ήταν αληθινή.

Τα χρόνια που ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ήταν στα “φόρτε” του, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του. Και η Γιουβέντους, ήταν ένας σύλλογος που πλησίασε τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να τον αποκτήσει. Έτσι, η ομάδα του Τορίνου προχώρησε. Μίλησε με τον ατζέντη του, έκανε προσφορά και με την σειρά του, ο ατζέντης πήρε τηλέφωνο τον Ντι Νατάλε.

Το τηλεφώνημα…

“Όλα είναι κανονισμένα φίλε μου, θα έχεις συμβόλαιο με 1,7 εκατ. Ευρώ τον χρόνο και θα παίζει στην Γιουβέντους”, του είπε κοφτά και με σιγουριά, ότι ο Αντόνιο θα πει “ναι”. Δεν είναι και λίγο να σε ζητάει η πιο δυνατή (βάση τίτλων μιλάμε) ομάδα της χώρας.

Ντι Ναταλε

Ως ένας τίμιος άνθρωπος και πάνω απ’ όλα ρομαντικός άνθρωπος, ο Ντι Νατάλε, πήρε την γυναίκα του. Της είπε την ιστορία με τον ατζέντη του και περίμενε την γνώμη της.

“Τι να τα κάνεις τα λεφτά; Έχουμε ήδη αρκετά λεφτά. Εδώ ο κόσμος σε αγαπάει. Είσαι σημαία της ομάδας, είσαι αρχηγός” και η γραμμή έκλεισε…

Η κουβέντα με τον γιο του…

Το ίδιο βράδυ, ο Ντι Νατάλε βλέπει τον γιο του. Και τον ρωτάει την γνώμη του: “Μπαμπά, δεν θέλω να πάω στο Τορίνο. Δεν θέλω να αφήσω τους φίλους μου”…

Το τηλέφωνο, αυτή την φορά ήταν από τον Ντι Νατάλε προς τον ατζέντη του. “Δεν θα πάω στη Γιουβέντους. Θα μείνω στο Ούντινε, στην Ουντινέζε” και η γραμμή κλείνει για ακόμα μια φορά.

Εκείνη την ημέρα, αργά το βράδυ, ο Αντόνιο με την οικογένεια του βγήκε έξω. Πήγε σε ένα ρεστοράντ και γιόρτασε την παραμονή του στην ομάδα της καρδιάς του.

Τα υπόλοιπα, είναι απλά μία ιστορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή