Ντάγκλας Κόστα: Η ημέρα που έχασε, για να μην πεθάνει

1388
Ντάγκλας Κόστα

Μια ιστορία από την εποχή που έπαιζε στην Γκρέμιο αποκάλυψε ο Ντάγκλας Κόστα. Σε έναν αγώνα με την Φλαμένγκο, η ομάδα του ήταν 1-1 και με αυτό το σκορ, η Ιντερνασιονάλ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας, γινόταν στο “Μαρακανά” και αν η Φλαμένγκο έπαιρνε τη νίκη επί της Γκρέμιο, θα ήταν αυτή η πρωταθλήτρια. Έτσι, τα πράγματα έγιναν λίγο δύσκολα.

Οι παίκτες της Γκρέμιο, δεν μπορούσαν να αποδώσουν το 100%, αφού είχαν φόβους για την ζωή τους. Έλεγαν, όταν δεν χάσουν, τότε οπαδοί της Φλαμένγκο δεν θα τους αφήσουν να φύγουν από το αεροδρόμιο.

“Έπρεπε να παίξω για να μη… νικήσω”

«Παίζαμε με τις ρεζέρβες κόντρα στην Φλαμένγκο (1-2) σε έναν καθοριστικό αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Μαρακανά». Ημασταν 1-1 στο ημίχρονο, στην επανάληψη είδαμε ότι η Ιντερνασιονάλ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούσα να τα δώσω όλα, ήμουν κακός, άλλα έπρεπε να παίξω για να μη… νικήσω. Στο τέλος ηττηθήκαμε 2-1 και όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Μας είπαν ότι αν κερδίζαμε, οι οπαδοί μας δεν θα μας άφηναν να φύγουμε από την πίστα του αεροδρομίου, θα μας σκότωναν. Θα ήταν ένας λεκές στην ιστορία της Γκρέμιο, αν χαρίζαμε το πρωτάθλημα στην Ιντερνασιονάλ. Αν κερδίζαμε τη Φλαμένγκο θα πεθαίναμε…», είπε ο Ντάγκλας Κόστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή